pátek 25. října 2019

Krbové tvarovky liapor

Krbové tvarovky liapor

Liaporové tvarovky pro stavbu krbů. Scan-line - Mistr mezi kamny! Nevšední povrch má pravidelnou strukturu a stálou barevnost. Krbové vložky pro akumulační stavby (hypokausty, tahy, akumulační prstence). Díky zmíněné lehkosti tvarovek se s materiálem snadno . Akustické tvarovky AKU pro nosné stěny a příčky splňují nejvyšší nároky na vzduchovou neprůzvučnost.


Hluk vyvolává nepříjemný, rušivý vjem a má nepříznivý dopad na lidský organismus. Téměř kulovitá zrna různých velikostí jsou lehká, a přesto neobyčejně pevná. Díky své keramické podstatě jsou také chemicky stálá a ekologická. Tedoka Žáruvzdorné tvarovky určené pro stavbu krbů Základem tvarovek jsou speciální jíly vypálené v rotačních pecích na ekologicky čistý granulát, který je základem lehkého keramického kameniva. Kamnářské malty (např.


Hafťák), omítky, penetrace, kamnářská perlinka atd. Horkovzdušné krbové vložky. Tedy můžeme opět prodávat všem našim zákazníkům.


Krbové tvarovky liapor

Tvarovky jsou snadno řezatelné i ruční pilou. Vzhledem k bezpečnostním opatřením bude vstupní brána stále zavřená - před vstupem prosím zavolejte - dojdeme Vám otevřít. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších.


Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. Všechny krbové obestavby jsou určené k montáži s krbovou vložkou s možností nastavení výšky otvoru pro tuto vložku. Pro každého, kdo si více potrpí na moderní design, jsou ideální krbové stavebnice z odlehčeného betonu nebo přírodních kamenů.


Jednotlivé díly obestavby se na sebe jednoduše. Kvalitní krbové nebo kamnové vložky. Aplikaci moderních trendů v kamnářství i klasických kamnářských metod. Je mechanicky pevný a tvarově stálý. Jednoduše se zpracovává ručními nástroji.


Bohatý výběr různých tvarů dovoluje stavět zajímavé stavby. Krby s těmito krbovými vložkami jsou alternativou pro přitápění a topení kombinací sálání a proudění teplého vzduchu. Velké plochy prosklení krbových vložek Kobok. Skvělých výsledků dosahují ale také ostatní akustické tvarovky.


Krbové tvarovky liapor

Vďaka svojej keramickej podstate majú tieto tva. Budeme Vám plně k dispozici během celé stavby krbu. Prodáváme stavební materiál. Nabízíme krbové mřížky značky PARKANEX nebo KRATKI. Vybrat si můžete oválnou mřížku, čtvercovou nebo ve tvaru erbu.


V naší nabídce najdete krbové mřížky všech velikostí a barev. Ať už hledáte klasické černé nebo bílé mřížky, nebo vás zajímají spíše rustikální, černozlaté, černostříbrné apod. Vyrábíme liaporové tvarovky na obezdívky krbů a kamen. Tato vlastnost není prokázána dalšími zkouškami, neboť je u keramického materiálu považována za konstantní.


Vyberte si z širokého sortimentu kameniva. Teplovzdušné rozvody topení krbů - profikrby. Dodáváme teplovzdušné rozvody, krbové mřížky, krbové ventilátory.


Zobrazit v plné velikosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.