středa 9. října 2019

Plynaři praha

Již více, než let Vám přinášíme kvalitní a cenově výhodné služby. Vedle rychlého řešení závad a havárií zajišťují naši plynaři také kompletní servis a plynových kotlů, čištění a uvádění nových plynových kotlů do provozu. Plynařské práce Praha. Vyhledání a posouzení závady na domovních rozvodech plynového potrubí, montáž veškerých plynových odběrných zařízení, revize plynu. Obrátit se na nás můžete zejména s výměnou plynových kotlů, připojením sporáku, varné desky či trouby.


V rámci plynařských prací Vám nabízíme vytvoření technického návrhu plynových rozvodů, jejich instalaci, Více informací. Opravy baterií, výměna ventilů, výměna umyvadel, vytváření topných soustav, montáže podlahového topení a mnoho dalšího. Naše instalatérské, topenářské a plynařské práce provádí kvalifikovaní a odborně proškolení instalatéři.


Zašlete nám poptávku. Provádíme veškeré topenářské, instalatérské a plynařské práce. Zajišťujeme dodávky a montáže kotlů, ohřívačů, tepelných čerpadel a klimatizací, vč. Již let zkušeností, stovky spokojených zákazníků, desítky rámcových smluv, atd. Revize plynu, respektive plynových zařízení a plynových soustav, jsou povinné ze zákona – dáno vyhláškou č. Náš plynoinstalatér Praha nabízí služby projekty plynu, montáže plynu, servis plynových zařízení, rekonstrukce plynu, plynové kotle a plynová topidla.


Revize,kontroly plynu - plynových zařízení. Povinností každého provozovatele plynového zařízení a plynoinstalací je poviností ,zajišťovat pravidelné roční periodické kontroly a revize dle vyhlášky č. PLYNAŘSTVÍ PRAHA - instalace spotřebičů všech značek. Naše firma, sídlící v Praze, působí v oblasti plynárenských služeb již mnoho let.


Naše služby vám můžeme poskytnou v celém okolí Prahy. Disponujeme zázemím a moderní technikou. Naše lokalita je Praha a Středočeský kraj. Poskytujeme non-stop havarijní servis ze dvou výjezdových míst v Praze.


Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Kontaktovat nás můžete na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Vše za příznivé ceny. Montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů.


Jikoterm servis kotlů. Připojujeme plynové spotřebiče, odstraňujeme úniky plynu, instalujeme nové domovní rozvody. Naši plynaři jsou připraveni řešit montáže a opravy po území Prahy a okolí. Jádrem našich prací jsou zejména projektování, montáže, rekonstrukce a servis plynoinstalací, plynových spotřebičů, plynových kotlů a jiných plynových zařízení na celém území Středočeského kraje.


Plynaři praha

Nabízíme plynařské p. Jsme stále v provozu! Webové stránky řemeslného cechu Ekomplex pro instalatérské práce Praha provozuje Ekomplex marketing s. KOVOSLUŽBA Praha , a. Servis plynových kotlů Praha. Instalace plynu a plynařské práce. Již let vám zajištujeme bezpečný provoz vašich kotlů. Zajištujeme poradnu pro poruchy kotlů pro všechny značky kotlů.


Zajistíme jak drobné plynařské opravy původního plynového vedení, tak i nové instalace plynu vč. Náš tým plynařů a instalatérů je tu. Kotle plynové i na tuhá paliva - Prodej, Servis, Výměna Dodání a montáž tepelných čerpadel. Montáže solárních systémů Zelená úspora. Výhodné ceny elektřiny a plynu právě pro vás.


Zajímavé produkty a služby, díky nimž ušetříte čas i peníze. Potřebné formuláře ke stažení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.