středa 2. října 2019

Spa vířivky

Spa vířivky

Hlavní oblastí našeho prodeje jsou domácí a komerční spa, vířivky rodinné i venkovní, SWIM SPA a finské sauny. Naše SWIM SPA nabízíme také jako kombinované plavecké bazény se samostatnou oddělenou vířivkou. Vířivka u SWIM SPA již tedy není jen kompromis. Součástí nabídky spa , wellness, vířivek a saun, je vždy komplexní přístup od návrhu po realizaci vč. D vizualizace, montáže vířivky nebo wellness a také, záruky na veškeré produkty wellness zařízení a vířivých van a také samotnou montáž a práci.


JARNÍ SLEVA NA VŠE. V naší nabídce najdete vířivky všech tvarů, velikostí a výbav. Navrhněte si přesně takovou, jaká vám bude vyhovovat funkčně i esteticky.


Všechny naše vířivé vany Alexa spa jsou vyráběny v České republice s použitím těch nejlepších a nejkvalitnějších materiálů, komponentů a. Systém Spa -Boy je z řady dalších inovací výrobce, jak zjednodušit a omezit starost o čistotu vody ve vířivce. Jedná se o zařízení, které vychází ze systému vířivky se slanou vodou. Navíc je implementován do stále se rozšiřujícího systému dálkového ovládání onSpa, takže všechny informace o stavu vody máte ve. V posledních letech jsou na vzestupu i cenově velmi výhodné nafukovací-mobilní vířivky , které Vás překvapí svým vynikajícím výkonem, kvalitou a atraktivním vzhledem.


Spa vířivky

Jsme také rádi za velikou poptávku po vířivých bazénech SWIM SPA , což je obdoba bazénu s protiproudem, ovšem v dostupné cenové hladině. Zde si můžete vychutnávat hned dva produkty v ceně za. Prodáváme venkovní vířivé vany švédské značky IQue. Díky vysoké kvalitě zpracování a nadstandardní výbavě patří vířivky IQue ke světové špičce. Vyrábíme termokryty nejen pro naše české vířivky , ale jsme schopni vyrobit termokryt na míru, jakékoliv vířivé vaně, anebo i pro Swim Spa bazény.


Vyrábíme z kvalitního španělského materiálu, který je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Přečtěte si více, nebo rovnou poptejte termokryt dle vlastních požadavků. Luxusní vířivé vany a SWIM SPA. Vítejte v našem eshopu specializovaném na prodej kvalitních vířivek. Tyto vířivky už však mají vnější průměr více jak dva metry, s čímž je potřeba počítat na prvním místě.


Jinak nejsou ničím výjimečné, liší se logicky pouze náklady spojenými se spotřebou energií a přípravků na čištění. Funkce a rychlost ohřevu vody si i větší vířivé bazény nechávají obdobné v závislosti na výrobci. Vířivky swim spa a nadzemní bazény v největším showroomu v ČR Praha.


Levné akce ceny vířivka, vířivé venkovní nejen na zahradu. Zaměstnanci Alexa spa mi pomohli s výběrem a sestavením mé vířivky snů. Oceňuji jejich profesionální přístup a také showroom, kde mi pomohli ujasnit mou představu o tom, co s manželkou chceme. Děkujeme a doporučujeme!


Kvalitní a moderní venkovní vířivky akrylátové vyrábíme v České republice. Přijďte si vyzkoušet vaši novou spa. Každý showroom je navržen tak, abyste si mohli naše vířivky a termální bazény vyzkoušet. Stačí si vzít s sebou plavky, my vám poskytneme dostatek soukromí a kvalitní zázemí.


Záleží nám na tom, abyste se cítili stejně dobře, jak by to bylo u vás doma. Z našeho sortimentu vířivek si vybere opravdu každý. Vyberete si vířivku do interiéru nebo venkovní zahradní vířivky. Dodáme vířivku pro rodinu, stejně jako komerční vířivky s přelivem pro Váš penzion, hotel nebo jiné.


Spa vířivky

Lázeňský Švihák ze Spa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.