úterý 29. října 2019

Sprchové kouty akce

Sprchové kouty ve slevě. Akce na produkty do koupelny. Nejoblíbenější model sprchových dveří do niky, které zaujmou nízkou a cenou, zárukou na let a odolností materiálu. Rádi vám poradíme se vším na téma: „ sprchové kouty a vany. Objednejte si sprchové kouty on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme sprchové kouty k odběru na jedné z našich prodejen.


Sprchové kouty akce

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80. Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Moderní variantou nahrazující sprchový kout je použití sprchové stěny walk-in.


Díky malému prostoru, který sprchový kout zabere, a velkému prostoru, který poskytuje, vytváří ideální prostředí pro vaši relaxaci. Nevíte si rady při výběru toho správného sprchového koutu do vaší koupelny? Napiště nám nebo zavolejte, rádi vám poradíme. Poslední kusy skladem najdete na titulní stránce eshopu. Nabídka je časově omezená.


Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Tak neváhejte a sprchové kouty akce objednejte levné ještě dnes.


Hledáte-li pro sprchové kouty zděné inspirace a nápady, tak nahlédněte do našich katalogů, kde jistě naleznete sprchový kout, který by splňoval vaše požadavky a přání. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poradíme! Dokonalou těsnost sprchového koutu zajišťuje tvrzené bezpečnostní sklo a magnetické dovírání dveří. Tichý chod posuvných sprchových dveří zajišťují ložiskové pojezdy.


Sprchové kouty akce

Vycvakávací pojezdová kolečka usnadňují údržbu sprchových koutů. Levné sprchové kouty v akci Ať už máte malou nebo velkou koupelnu, je sprcha vždy skvělou volbou. Pokud tedy nejste namáčecí typ a nemilujete koupele, pojďte si vybrat tu pravou sprchu do vašeho volného rohu v koupelně. SanSwiss – výrobce kvalitních sprchových koutů a sprchových vaniček, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost.


Seznamte se s naší nabídkou. Těsnění jsou pro skla o síle 6-8mm (informace je u každého produktu po rozkliknutí). Vyberte si z široké nabídky typů a řad sprchových koutů.


Sprchové kouty akce

Atraktivní nabídka moderního sprchování. Doplňte svoji koupelnu nadčasovým designem. Dělení sprchových koutů.


Poskytujeme široké rozpětí rozměrů sprchových koutů tak, aby seděly do koupelny každé velikosti. Najdete u nás rohové sprchové kouty jak čtvercové, tak půlkruhové, walk-in sprchové kouty i sprchové dveře do niky. V našem koupelnovém studiu naleznete tisíce položek koupelnového vybavení jako jsou sprchové kouty , vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika atd. Vybrané zboží Vám navíc.


Standardním prvkem při zařizování koupelny se stávají sprchové kouty. Samotné sprchové kouty tvoří rámové nebo bezrámové stěny z pravého skla nebo lehkého umělého skla. Součástí sprchových boxů v akci je sedátko pro maximální pohodlí při sprchování, masážní trysky, ventilátor, osvětlení, a dokonce i rádio. Užívejte si chvíle relaxace ve sprchovém boxu v akci. Přesto vedou plastové sprchové kouty , jelikož mají nižší cenu a jsou žádané kvůli lehké konstrukci.


Cena sprchového kouta závisí i na profilech a závěsech použitých ve dveřích. Kromě ceny koutu byste měli myslet i na náklady spojené s montáží. Většinou se kouty montují na sprchovou vaničku, kterou je taktéž třeba započítat do rozpočtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.