pátek 1. listopadu 2019

Masážní panel do sprchy

Vyberte si masážní hlavice, sprchový sloup, nebo sprchový panel. Sprchové panely jsou vybaveny ruční i hlavovou sprchou a regulovatelnými masážními tryskami. Vybrat si můžete kompletní panel , jehož součástí je i sprchová baterie, nebo pokud již doma baterii máte a chcete si pořídit pouze panel , vyberte si takový, který je možné připojit ke stávající baterii. Sprchové masážní panely je možné instalovat buď do rohu, nebo na stěnu - v. Vychutnejte si dokonalý požitek ze sprchování ve sprchovém koutu s hydromasážním panelem s termostatickou směšovací baterií a sedátkem do sprchy.


Sprchování můžete řešit obyčejnou sprchou, případně luxusnější variatou včetně masážních trisek nabízejí sprchové panely, které zároveň ozdobí každý sprchový kout. Tyto hydromasážní sprchové panely obsahují ideální základní komplet pro příjemnou masáž ve vaší koupelně - vetšinou horní sprchu, ruční sprchu, sprchovou baterii a masážní trysky. Takovéto sprchové masážní panely také naleznete v naší nabídce.


Designové sprchové panely jsou u nás samozřejmostí. Tento doplněk do koupelny nebo do sprchy zajisté zpříjemní každý pobyt při sprchování. Jde o estetický doplněk do sprchy a také o velmi funkční součást sprchového koutu.


Masážní panel do sprchy

Je možné si vybrat sprchový masážní panel z různých materiálů jako bílý akrylát, broušený hliník nebo leštěný nerez v kombinaci se dřevem. Kromě horní a ruční sprchy má také boční trysky, které vás příjemně masírují. Zvyšuje prokrvení kůže a podporuje látkovou výměnu, což má blahodárný vliv na celulitidu nebo namožené svaly. Moderní sprchové masážní panely mají co nabídnout.


V moderní koupelně již nesmí chybět sprchový masážní panel. Tyto sprchové masážní panely jsou vyráběny z nerez oceli, akrylátu, exotického dřeva a bezpečnostního skla. Kam patří masážní panely. Sprchový panel se umísťuje do sprchového koutu na stěnu, nebo do. Pokud si chcete užít prvotřídní masáž nebo se nechat zkrápět tropickým deštěm v pohodlí domova, jsou pro vás sprchové masážní panely to pravé.


Umístit je můžete jak do sprchového koutu, tak jimi doplnit klasickou vanu. Na rozdíl od obyčejných sprchových. Levný masážní sprchový panel AQUALINE – DIVA. Včetně pákové baterie, ruční a hlavové sprchy.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Wellness (sprchové a masážní ) panely. Vybrat si můžete ze dvou možností, je tedy třeba mít promyšleno, zda chcete panel umístit do rohu sprchy nebo na stěnu. Velkou výhodou je, že se s panelem snadno manipuluje a dá se přemisťovat. Jedinou podmínkou, se kterou musíte počítat při stavbě nebo rekonstrukci, je přívod teplé a studené vody.


Hydromasážní panel jednoduše připojíte flexibilními hadicemi na přívod teplé a studené vody – panel nevyžaduje elektrický proud. Funguje jen na tlak vody, který by se měl pohybovat mezi - atmosférami. Některé panely jsou vybaveny LED osvětlením. Stačí odmontovat starou baterii a na stejné místo nainstalovat nový sprchový panel. Nabízíme masážní sprchové panely.


Hydroizolace koupelny a sprchy - Sikalastic-2W - Duration:. Masážní sprchový panel s tropickým deštěm. Kvalitní a prověřené řešení od profesionálů.


Rychlé dodání a garance vrácení peněz. Objednejte si hydromasážní sprchové panely a. Feeling ORSP-YMSA sprchový panel masážní. Sprchy a sprchové panely) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.