čtvrtek 28. listopadu 2019

Membránová vývěva

Včetně výstupního sepa. Je vhodná pro širokou škálu laboratorních aplikací. Vodokružná vývěva se podobá lamelové vývěvě. Místo oleje se používá voda, která v důsledku odstředivé síly krouží po obvodu čerpací komory, maže a dotěsňuje prostor mezi lamelami a stěnou komory. Voda se za provozu neustále doplňuje a opouští čerpací komoru.


Membránová vývěva

Dosažitelné vakuum je omezeno tlakem nasycených par vody. Výhodou je možnost evakuovat vodní páru. Informace pro zákazní.


Model MPC 3je dvoustupňová membránová chemická vývěva s max. Díky svému designu odolávají vývěvy P-Z velkému množství vodní páry. Nasávané médium musí být zbaveno větších mechanických nečistot. Vývěva membránová Rotilabo CR-MV100.


Zdroj podtlaku či přetlaku místo olejových vývěv. Jednokomorová membránová vývěva je vhodná pro široké laboratorní aplikace. S tímto zařízením lze čerpat, stlačovat a odsávat bez vlivu na čerpané médium.


Rotační olejová vývěva - princip. U membránových vývěv nedochází ke styku odčerpávaného prostředí s mechanickým. Projekt je zaměřen na výzkum a vývoj v oblasti vakuové techniky. NT pro chemické membránové pumpy NT. Nabízíme prodej různych tupů průmyslových vývěv až do 3kW.


Různé typy jako jsou lamelové vývěvy, vývěvy s postranním kanálem, kapalinokružné vývevy i pístové vývěvy. Stav: nová, nepoužitá, plná záruka Parametry vývěvy. Chemická membránová vývěva MZ 2C NT. Rozměry: 2x 2x 1mm.


Výrobce ILMVAC - typ MPC 9Zp Ex ATEX Cat. Rezistentní vůči agresivním roztokům a parám. Membrána a komponenty z PTFE.


VAKUUM-MEKO jsou přenosné jednotky, kompaktní velikosti, bez potřeby oleje a mají velmi úsporný provoz. Jejich robustnost, špičková kvalita a dlouhá životnost je pro produkty ABN Drucklufttechnik příslovečná. Sofistikovaný design a spolehlivost jsou ideální pro instalaci do. Toto zařízení lze v laboratoři použít pro široký rozsah aplikací, zvláště při potřebě tvorby čistého podtlaku při současném odsávání plynů s vysokým obsahem vlhkosti.


Jako například systém vakuové sušicí komory (pro sušení nebo tepelné ošetření sloučenin a složek) nebo parních. Jednohlavá membránová (bezolejová) vývěva a kompresor pro čisté vakuování, čerpání a stlačování vzduchu, plynů a par. Má vysoký výkon a dlouhou životnost danou strukturovanou membránou.


Vakuové systémy, také známé jako hybridní vývěvy, mají obě vývěvy (rotační lopatková a membránová ) společně v jedné sestavě. Provozní náklady jsou sníženy na minimum, protože je potřeba méně náhradního oleje a méně času, který se ztrácí při jeho výměně. Vacuubran vývěva , membránová , MZ 2C.


Katalogová cena Na dotaz. Napište nám a my vám obrat. IN-ECO nabízí široký sortiment dmychadel s postranním kanálem, membránových i rootsových, se širokým výkonnostním rozsahem. Cena produktu bez dopravy Skladem.


Membránová vývěva

Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Malé rozměry, tichý cho minimální nároky na údržbu, dobrá chemická odol. Moderní membránové vývěvy pro všeobe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.