čtvrtek 5. prosince 2019

Monitor dechu na plenku respisense

Monitor dechu na plenku respisense

Respisense monitor dechu se jednoduše přichytí na plenku , sleduje pohyb dítěte ve spánku a upozorní rodiče po vteřinách nečinnosti pohybů bříška. Ahoj holky, čekám druhé dítko, při prvním jsem používala monitor v postýlce nany, ale malý jakožto kojené dítě hodně spával se mnou v posteli a já pak měla strach, že není na monitoru. Vážení zákazníci, eshop je v provozu, prodejna pro výdej objednaného zboží také. Jsou to jediné dechové monitory, které jsou schopny takto fungovat. Přístroj je nezávislý na pozici dítěte v postýlce.


Monitor dechu na plenku respisense

Tento typ je mnohem více mobilní oproti deskovým modelům, protože plenkový monitor dechu se skládá pouze z jedné jednotky. Je to proto, že snímací senzor a vyhodnocovací jednotka jsou spojeny do jednoho malinkého zařízení. Prodam dva plne funkcni monitor y dechu v originalnim baleni vcetne navodu pro kojence s pripnutim na plenku znacky respisense. Monitor dechu na plenku. Menší, skladnější a mobilnější alternativu představuje plenkový monitor dechu.


Jedná se o přístroj o něco málo větší než krabička zápalek. Funguje na stejném principu jako ten deskový, ale skládá se pouze z jedné části, kterou lehce připnete na plenku dítěte. Nemusíte se tak starat o. Je maličký (35x50xmm), připíná se na plenku dítěte, ale hlavně - je naprosto mobilní (bez šňůr a podložek). Cena je podobná jak u Nany, tak se jen chci zeptat, zda. Hrajanekcz- monitor - dechu - respisense -nasazeni.


Bezpečnostní systém dovoluje velmi jednoduchou a bezpečnou kontrolu. Zabudovaný stimulátor umožňuje. My, jelikož naše beruška spinká na bříšku, používáme monitor dechu , který se upevní na plenku nebo kalhotky: respisense ditto. A zvonil nám X-krát, syn byl jednak.


Kupovaný přes bazar (kvůli předchozí pozitivní zkušenosti s tímto monitorem u nedonošených dvojčat), nicméně jsme nepoužili, protože další dítě bylo donošené bez jakýchkoli problémů. Baterie v monitoru svítí zeleně, přiložena je i náhradní baterie (v krabičce včetně návodu). Tentokrát jsem si byla naprosto jistá, že se spona zlomila v noci, když měl syn monitor na pleně. Takže jsme s těmito monitory nadobro skončili - Respisense jsem požádala o pokyn prodejci, aby nám vrátil peníze a dobře to dopadlo, peníze jsme dostali zpět.


Monitor dechu na plenku respisense

Pořád tyhle monitory jako nápad považuji za skvělou věc, jen to prostě ještě nemají vychytané - baterie, spona. Oba monitory jsou jako nove, nepouzite. Prodám nebo i samostatne jeden monitor. Soucasti kazdeho baleni je nahradni baterie a navod na pouziti. Oba stale v záruce, možnost dodat vcetne faktury slouzici jako doklad pro pripadnou reklamaci.


V pripade zajmu volejte. Získejte větší klid a jistotu, že je vaše děťátko v pořádku, i když zrovna spíte. Aby byl monitor v košíku, v postýlce a hlavně v tom kočárku, to mi příjde (nezlob se na mě) jako totální konina.


Tvůj názor Ti samozřejmě neberu. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, protože nemám potřebu se tu hájit. Chtěla jsem jen názory na funkčnost monitoru dechu v kočárku, nikoliv na to, jak MOC to prožívám.


Máte zkušenosti-klip na plenku ? Dobrý večer, máte, prosím, někdo zkušenost s monitorem dechu - klip na plenku ? Uvažujeme o téhle variantě, ale ráda bych více názorů. Ahojte,moje malá trpí na zástavy dechu. Proto chci pořídit přenosný monitor respisense.


Ale chci něco do kočárku,když jdu ven nebo na doma. Co byste mi doporučily? A jak jste spokojení? To se dává na plenku a pak se dítě normálě oblíkne?


Máme široké balení plen,ale dávám to na dupačky,je to problém s tím monitorem? U toho typu se nevyužívá deska, ale připojuje se na plenku dítěte z přední strany (kvůli dotyku bříška). Je mobilní, bez kabelů a je tak snadno přenositelný. Dítěti ovšem může překážet a není tak pohodlný.


Respisense Data monitor dechu se jednoduše přichytí na plenku a umožňuje nahrávání dýchání dítěte na Micro SD kartu. Výborný na cesty, procházky, do kočárku i postýlky či kolébky. Popis Popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.