úterý 10. prosince 2019

Montáž okapů

Montáž okapů

Video-návod instalace okapového systému. S tímto videem již pro vás nebude montáž okapu neznámou. Jednoduše postupujte pomocí tohoto videa a výsledek máte zaručen.


Bez okapu by byl život domu těžký. Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout. Voda se může dostat buď přímo na fasádu, nebo podteče k soklu či do základů.


Je-li spodek hůře zaizolovaný, dům začne vlhnout zespodu. Případně voda podmyje některé části pozemku. Proto je montáži okapů třeba věnovat. Vytvořili jsme pro vás montážní návod na okapové systémy. Pro zjednodušení anbsp;správné vyspádování žlabu se doporučuje na hácích označit tužkou místo ohybu.


Montáž okapů

Háky se musí očíslovat. Montáž začíná přichycením prvního anbsp;posledního háku, mezi nimiž se natáhne motouzek. Vnbsp;linii provázku se namontují další háky. Montáž okapů - způsob montáže háků podokapních žlabů. Montáž podokapních žlabů je možno rozdělit na montáž háků a montáž žlabů.


Montáž žlabových háků se provede tak, že se jednotlivé háky roztřídí podle. This feature is not available right now. Please try again later. Odborníci z Lindabu vám navíc zajistí bezplatné poradenství – např. Desatero rad pro montáž okapů.


Základními nástroji pro montáž systému LindabRainline jsou nůžky na plech, pilka na železo a gumová palička. V sortimentu Lindab ji naleznete pod roztomilým názvem Pepali. Pokud si na montáž okapů přece jen sami netroufáte, můžete využít prověřené certifikované klempířské firmy, které vám v Lindabu doporučí.


K tomu jsme připravili obrazové návody krok po kroku a tipy profesionálů. Mezi těmito háky napneme provázek a podle něj instalujeme ostatní háky. Poté do háků umístíme jednotlivé žlaby. Jsme výhradní dovozci a prodejci okapového systému Plastmo pro Če. Když poptáte okapy Rainline Elite či Rainline Standard přímo u Lindabu, získáte od dubna slevu 20.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Správná montáž okapů , žlabových háků, svodů a dalšího okapního příslušenství. Důležité detaily spojování okapů , správné umístění kotlíku na žlab.


V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované , plastové, titanzinkové,. Lindab radí: nebojte se montáže okapů svépomocí. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi.


Montáž okapů

Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost a dlouhou životnost. Plastové okapy nejsou trnem v oku sběračům kovů. Návod na montáž plastových okapů GMT a sestavení okapů GMT si prohlédněte před.


Na nejnižší místo, kde bud… Celý článek. Vybrané produkty: Akce Novin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.