pondělí 23. prosince 2019

Motorový zádový postřikovač

Motorový zádový postřikovač

Benzínový zádový postřikovač FX-MSP2. Motorový postřikovač FUXTEC FX-MSP2. Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkonu 2kW. Je to přenosný, flexibilní stroj zhotovený z velmi kvalitního a vysoce odolného materiálu.


Motorový zádový postřikovač

Objem nádrže na chemikálie l. MAR-POL motorový zádový postřikovač 14l. MORI KNAPSACK POWER SPRAYER - THP-2(Mochila Pulverizadora de Gasolina) - Duration: 1:20. Skladem Tlakový postřikovač EASY PLUS elektrický.


Zádový postřikovač EVOLUTION AGRO 20l plochý. Jyen Herr Enterprise Co. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme vám různé typy postřikovačů- jednoduché ruční, zádové, motorové či akumulátorové,dále rozmetadla, příslušenství k postřikovačům.


Motorový zádový postřikovač

HECHT 4- motorový rosič. Zádové popruhy usnadňují manipulaci s tímto postřikovačem. Postřikovač Hobby MAROLEX 8Kč NET 0. Bateriový zádový postřikovač určený por HOBBY… 6. Určený pro použití na ochranu rostlin se širokým spektrem využití, zejména ve. SOLO zádový postřikovač , 475.


Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Zahradní postřikovače Solo jsou aplikátory kapalných postřiků k ošetření ovocných stromů, hubení škůdců. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte.


Profesionální motorový zádový postřikovač s motorem Honda ccm, obsah nádrže litrů, hmotnost kg, vhodný k ošetřování vinohradů, sadů, lesních. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd.


Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při. Je to vysoce výkonné nářadí na ochranu rostlin, vhodný k ošetřování sadů, vinohradů, zahrad i parků. Vysoce výkonný, zádový motorový rosič zejména pro velkoplošnou aplikaci kapalných prostředků pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám. Velký objem nádrže, komfortní pohodlné ovládání a snadné startování. STIHL SR 4vysoce výkonný, zádový motorový rosič.


Obsah nádrže l , max. Možné použít k aplikaci kapalných i tuhých látek, nebo také jako fukar. Díky snadné přestavbě s dodávaným příslušenstvím se jedná o skutečně multifunkční zařízení, které lze využít nejen jako rosič, ale i pro aplikaci tuhých granulí, nebo dokonce jako výkonný fukar. Stačí sejmout rozptylovou mřížku z koncové. Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám.


V našem e-shopu naleznete široký výběr postřikovačů pro všestranné použití. Nabízíme postřikovače ruční, zádové, motorové a nyní nově aku-bateriové. Výkon použitého motoru je kW. Měl by být schopen dosáhnout tlaku s dostřikem až na vzdálenost metrů, byť se nám to zdá poněkud nadnesené. Motor je klasický spalovací, který využívá jako palivo standardní benzín.


Motorový zádový postřikovač

Náhradní díly na motorový zádový postřikovač Oleo-Mac. OleoMac AM1Nejprodávanější. Specifikace Lze jej využít k prevenci rostlinných chorob, regulaci škodlivého hmyzu i pro dezinfekci a likvidaci škůdců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.