čtvrtek 26. prosince 2019

Polykarbonátové desky

Díky skvělým izolačním vlastnostem a vysoké propustnosti světla se často využívají k realizaci zastřešení pergol, zastávek městské hromadné dopravy, balkónů, bazénů, stání pro auta nebo sportovišť. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Prodej a rozvoz po ČR a SK. Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality. Dutinkový polykarbonát je vždy skladem a formátujeme na přesné míry.


U nás si vybere každý. Vchodové stříšky, plný polykarbonát, plexisklo. Dutinkové jednokomorové polykarbonátové desky s ochranou UV, mm tl. Dutinové desky Tloušťka mm Tloušťka mm Tloušťka mm Tloušťka mm Tloušťka mm Tloušťka mm. Vyberte si materiál na svoji konstrukci Spočítat materiál.


Prodáváme polykarbonát komůrkový, trapézový, plný i plexisklo. Formátování desek na míru. Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny. Upřesnit parametry Typ desky.


Nabízíme ekonomicky zajímavý a stále kvalitní dutinkový polykarbonát Basic , ale také vysoce kvalitní a mechanicky stálé polykarbonátové desky Profi. Desky z polykarbonátu lze v případě potřeby nařezat ručně nebo elektrickou pilou s jemným ostřím. Plné polykarbonátové desky jsou často považované za plexisklo. Jsou však vyrobené z odlišné suroviny, proto mají i odlišné mechanické vlastnosti. Výhodou plných polykarbonátových desek je jejich nerozbitnost, ohebnost a odolnost vůči prasknutí.


Zobrazuji výsledek. POLYKARBONAT deska 10mm š. Chyba při zobrazení zboží. Standardně jsou dodávány čiré ( bezbarvé ), výrobce nabízí i zabarvené ( bílé, hnědé, šedé ). Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.


Vhodné na skleníky, pařníky, sklepní okénka, zastřešení bazénu, pergoly, garážové přístřešky atd. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát, polykarbonátové zámkové desky , desky z plexiskla, světlíky, skleníky z polykarbonátu, pařníky, foliovníky, zahradní domky na nářadí, voliéry. Plné desky Nabízejí také optimální bezpečnost a ochranu.


Vyvážená kombinace fyzikálních, mechanických a optických vlastností, dlouhodobá odolnost v prostředí s rozdílnými teplotami a vlhkostí předurčují desky Lexan TM na zasklívání různých objektů. V nabídkce máme materiál na. Prodáme polykarbonátové desky o rozměru : 80cm šíře x 10m délka, síla 8mm, vhodné na skleník, pařník, altán, pergolu a zastření. Komůrkové polykarbonátové desky tl. Spodní těsnící mikropryž.


Polykarbonátové desky

Polykarbonátový U profil. Chystáte se ke stavbě přístřešku, pergoly či skleníku z polykarbonátu? Využijte k tomu naše praktické polykarbonátové desky nebo speciální plexisklo. Používají se jako náhrada zasklení, na konstrukci lehkých přístřešků, k zastřešení teras a pergol. Je to zejména vysoká pevnost a nízká hmotnost, vysoká propustnost světla a možnost ohybu desky.


Dutinkové polykarbonátové desky prosvětlovací FRW mm - prodej po ucelených deskách. Prosvětlovací lehká střešní krytina mléčně bílá jednokomorová deska z polykarbonátu je. Pod pojmem komůrkové desky si představte desky skládající se z několika stěn polykarbonátu, minimálně ale ze dvou stěn. Běžné jsou ovšem dokonce i sedmistěnné desky.


Polykarbonátové desky

Mezi deskami se vytváří komůrky. Díky této struktuře se významně zmenšují energetické ztráty materiálu a ten. Díky filtru, který obsahují, jsou odolné vůči slunečním paprskům a UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.