pondělí 3. února 2020

Pvk havárie vody

Pvk havárie vody

V případě, že daná havárie má ve sloupci NZV uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam způsobů zajištění náhradního zásobování vodou k této havárii. V průběhu manipulací na vodovodu (uzavírání a následné napuštění po opravě havárie ) může dojít k dočasnému omezení dodávky vody v okolí havárie a také případně ke krátkodobému zákalu vody. Získáte tak informace o. Nahlášení havárie úspěšně odesláno. Balená voda – služba je určena pro případ havárie na vodovodní síti s předpokladem přerušení dodávky pitné vody v trvání delším než hodin.


Aktuální kvalita vody. Každý zájemce musí mít aktivovanou službu SMS INFO. Přerušení dodávky vody v části Praha – Dejvice dne 19. Pokud má havárie vliv na zásobování vodou, tak se uživateli zobrazí seznam adres s přerušenou nebo omezenou dodávkou,“ uvedl Jan Záveský, manažer Centrálního dispečinku PVK.


Zde je rovněž k dispozici info o plánových odstávkách vody. Make an appointment at one of our contact points. Submitting self-reading. PVK opět přijímají vzorky ze soukromých studní.


Pražské vodovody a kanalizace obnovily příjem vzorků pro analýzu pitné vody ze soukromých studní, kterou pozastavily v době vrcholící korovinarové krize. V 7:dávají PVK pokyn k proplachování sítě v tomto pásmu a odečtu výsledků dvou kontrolních vzorků vody odebraných zde v pátek 22. Kvůli opravám byl uzavřený levý jízdní pruh magistrály ve směru do centra. Přestože dva zbývající pruhy byly průjezdné, vytvořila se za místem havárie kolona až k Vltavě. Provozní ředitel PVK Petr Kocourek o tom, jak zásobovat náhradní vodou, když mrzne, a kdo je zodpovědný za vodoměry.


V sekci „ havárie vody “ lze nalézt. Východ metropole bude jeden den bez vody , PVK zajistí rozsáhlé náhradní. Havárie zasáhla zhruba tis. V tabulce je uveden přehled míst výdeje pitné vody z voznic, respektive. Podle videa z místa se havárie stala ve výkopu při rekonstrukci ulice.


Natlakovaná voda stříkala zhruba do výšky čtyřpatrového domu. PVK aktualizovala informace s tím, že bez vody je 3lidí. V některých případech, kdy probíhá příprava na odstranění havárie , je zde odstávka vody spojená s havárií avizována s předstihem, aby se na ní mohl zákazník připravit. Jednalo se o podélnou prasklinu vodovodního řadu o průměru 6mm na nátoku do čerpací stanice.


PVK na webových stránkách informovaly, že probíhá „přepásmování oblasti“ (při přepásmování se do potrubí v oblasti dotčené poruchou pošle voda z jiné části vodovodní sítě, uvádí agentura ČTK) a informovaly, kde občané najdou náhradní zdroj pitné vody. Městská firma přistavila do oblasti celkem čtyři cisterny. Kromě toho lidé vyrazili do obchodů. Za vážné se považují situace, které nastávají v průměru jednou za dva roky, takže lidé nemusí mít strach, že by jejich telefony byly zahlceny informačními sms. PVK zahajuje jednání s mobilními operátory, s nimiž se chce na této.


Podle Marcely Dvořákové z PVK byla ale středeční havárie vodovodního řadu velmi rozsáhlá a komplikovaná. Taková se v hlavním městě stane zhruba jedno do roka, poznamenala Dvořáková s tím, že dodávky pitné vody by měly být plně obnoveny do zítřejších ranních hodin. Třicet tisíc Pražanů se ocitlo díky havárii vodovodního potrubí bez vody. V obou případech se bez dodávky vody ocitlo tisíc Pražanů.


Absolutně největší dopad na dodávku pitné vody měla květnová havárie vodovodního řadu o průměru 5mm v ulici. Od rána je totiž několik ulic bez přísunu vody. PVK proto nasadily na tři místa vozy s náhradním zásobováním vody.


Vozy lze nalézt v ulicích Letovská, Veselská a Kladrubská. Kontakty na instalatéry, havárie vody v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.