úterý 18. února 2020

Raychem cz

TE Connectivity and nVent, which are unrelated companies, both sell products under the Raychem brand. Elektrické topení si již dávno získalo oblibu v zemích, kde je v důsledku zeměpisných podmínek drsné klima a mrazivé zimy. Nové samoregulační topné kabely Raychem řady ETL pro ochranu potrubí před zamrzáním. Nová řada samoregulačních kabelů XL-trace s nulovým vývinem kouře při požáru nastavuje nový standard při ochraně potrubí před mrazem v podzemních garážích, tunelech, výškových budovách a všude tam, kde je požádována bezpečnost bez kouře při požáru.


Raychem cz

This family of products has been a global leader in material science, engineering, and manufacturing. Elektrické vykurovanie si už dávno získalo obľubu v krajinách, kde je v dôsledku zemepisných podmienok drsná klíma a mrazivé zimy. Our vast product knowledge and experience can help you select the right products for your application.


Firma Raychem nabízí celou řadu účinných vnitřních i venkovních aplikací na bázi samoregulační a odporové technologie. Více než let zkušeností ze Skandinávie a soustavný vývoj pak staví tyto aplikace na pomyslný technologický vrchol v tomto oboru. Příkladem je jedinečný systém nesoucí označení inteligentní kabel, který je schopný každým svým centimetrem. Potvrzené termíny školení proběhnou a další již nebudou vypsány.


Raychem cz

Připravte se na zimu s akcí Raychem - okap a střecha Vám již nezamrzne. Nový termostat NRG-DM - obj. Termostat NRG-DM, který nahrazuje termostat NRG-Temp, Vás určitě zaujme. Samoregulační technologie Raychem se pro své unikátní vlastnosti často stává předmětem pokusů o napodobení.


To vše, ale i mnoho dalších technických a uživatelských předností, umožňuje výrobci nabídnout jedinečnou záruku Total Care na samoregulační technologii i související. NVENT LAUNCHES RAYCHEM QUICKNET UNDERFLOOR HEATING MAT WITH IMPROVED FLEXIBILITY AND NEW THERMOSTAT nVent Electric plc (NYSE:NVT) (“nVent”), a global leader in electrical connection and protection solutions, today announced the launch of its improved nVent RAYCHEM QuickNet heating. First Self-Regulating Heat Tracing Cable: 200th IEEE Milestone nVent RAYCHEM has been inducted into the Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) “Milestones Program” as the patent holder and producer of the world’s first conductive polymer self-regulating heat tracing cable.


Raychem cz

Autorizovaný školitel Raychem technologíí. Obchodní společnost zabývající se kompletními dodávkami izolačního systému RAYSULATE výrobce TE Connectivity. Vent Thermal Management je globální společností poskytující optimální řešení pro různé aplikace zahrnující doprovodné otápění topnými kabely. Dnes světová jednička ve výrobě samoregulačních kabelů.


Raychem pro Vás připravil i letos akci, která tyto problémy řeší. Při zakoupení produktů Raychem navíc získáte ZDARMA dárek. Nechejte si spočítat nabídku ZDARMA. Náš tým techniků RAYCHEM je vždy pro Vás připraven.


You can now buy select products directly on TE. We offer a wide array of products with applications across many industries. Nabízíme a kompletujeme kabelové soubory osvědčené značky Raychem – kabelové koncovky a kabelové spojky do kV, kabelové přípojky i doplňkové zboží. Avšak být Vaším partnerem znamená pro nás mnohem víc. Kč (položek) Objednat.


Raychem ETL-CZ Warning Label (Czech ) More from Labels. Compare Item Email a Friend Add to Wishlist. Price on Application. Systémy Raychem je možné namontovat přímo na existující podlahu. Please contact our sales team for pricing.


Raychem cz

Zabrání se tak zbytečnému prachu, špíně a hluku! Rohož T2QuickNet má tloušťku pouhé mm, takže navýšení konstrukční výšky podlahy nepředstavuje žádný problém. Dokonce i samoregulační systém T2Red a T2Reflecta má pouze mm tloušťky. Zeptejte se u specializovaného distributora nebo svého.


Get a sample or request a quote. Tyco Electronics Czech s. Limuzská Praha Česká republika. Vodiče a kabely (84) Příslušenství ke kabelům (84) Krabičky (106) Univerzální krabičky (106) Přid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.