pátek 21. února 2020

Roztažitelná zahradní hadice

Roztažitelná zahradní hadice

Po naplnění vodou se zahradní roztažitelná hadice automaticky prodlouží až na trojnásobek své délky. Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu který ochrání hadici proti protržení. Koncovky hadice jsou strojově osazeny mosaznými rychlospojkami, a gumovou ochranou. Na našem eshopu najdete ty nejkvalitnější roztahovací. S flexibilní zahradní hadicí Waldbeck Water Wizard jsou sečteny dny, kdy jste se rozčilovaly nad zamotanými, těžkými a prasklými hadicemi.


Roztažitelná zahradní hadice na vodu. Na zahradě, chatě nebo chalupě bez problémů. Hadice která ušetří čas a námahu. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu:.


BARVA :ZELENÁ Neuvěřitelně roztažitelná hadice. Smršťovací zahradní hadice s profi pláštěm m - zelená. Momentálně nedostupné. Přesně taková je tato praktická roztažitelná hadice , která eliminuje všechny tři největší nedostatky hadic již od jejich vynálezu.


Roztažitelná zahradní hadice

Vhodná na zahradu, zahrádku, ale i na mytí auta, koberečků atp. Skladem (ks) 4Kč bez DPH. Popis smršťovací hadice metrů: Ideální řešení pro zalévání vaší zahrady, mytí auta, opachování teras, a podobně. Záruka na zboží pro občany dle občanského zákoníku je roky. Stačí nasadit na přívod a pohoda.


Všechny zahradní hadice v obchodě vypadají skoro stejně, liší. Recenze na zahradní hadice. Speciální kombinace extrémně pružné latexové hadice spolu s kvalitní a vysoce odolnou textilií zaručuje rozvinutí hadice z původních metrů až na 2metrů.


Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ale nic není ztraceno.


Všechny informace o produktu X-HOSE ROZTAŽITELNÁ ZAHRADNÍ HADICE M, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze X-HOSE ROZTAŽITELNÁ ZAHRADNÍ HADICE M. Nabízím zahradní ventilovou šachtici s mrazuvzdorným kulovým ventilem. Použité jednu sezónu, zcela funkční, nepoškozené. Poštovné dle sazebníku České pošty nebo l. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny, garáže i na zahradu. Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu.


Roztažitelná zahradní hadice

Dovážíme a dodáváme zahradní roztažitelné hadice magic hose - x-hose - pocket hose - cobra. Tyto hadice jsou určeny pro studenou vodu, v žádném případě se nesmí používat horká voda a ani žádné jiné například chemické kapaliny. Lehká, skladná a nezamotatelná. Díky speciálnímu materiálu uvnitř se dokáže roztáhnout a zase smrsknout až na trojnásobek své původní délky. Pevné spojení hadice umožňují ostny, které má rychlospojka na kovové části.


Kvalitní spojka na hadice umožňuje pohodlné a rychlé připojení i výměnu zvoleného příslušenství na konci hadice. Díky svému průhlednému provedení v citrónově žluté barvě přitahuje tato zavlažovací hadice mnohé pohledy. Speciální materiály, ze kterých je tato hadice vyrobena, jsou velmi šetrné k životnímu prostředí a vnitřní vrstvu tvoří recyklované materiály. Kvalitní smršťovací hadice , kvalitní smršťovací hadice profesionální, roztažitelná hadice , zahradní hadice pátek 21. Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování.


Roztažitelná zahradní hadice

To zajišťuje, že hadice je flexibilní, tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme. V závislosti na účelu a kvalitě existují nejrůznější druhy armování. Maximální nároky splňují příčné armování nebo spirálovité pletené tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.