úterý 18. února 2020

Uzavírací armatury

Kohout umožňuje průtok v obou směrech. Průtočný průřez se uzavírá otočením kuželu v zabroušeném sedle nebo válci, k. Armatury Armatury a systemy. Kromě způsobu spojení armatury k trubce (nastrčením, pájením, svařováním) vybírejte armatury dle následujících kritérií. Je zaměřena na dodávky vodovodních a plynárenských armatur s vysokou technickou úrovní a špičkovou kvalitou zpracování a povrchové úpravy dle předpisů a norem GSK. Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny.


Uzavírací armatury

Ventily uzavírací - Prodej a servis. Zajišťujeme kompletní servis v oblasti průmyslových armatur. Mezi armatury řadíme všechny součásti potrubí s výjimkou samotných trubek, do této kategorie také nespadají čerpadla a další technologická zařízení. Podle funkce lze armatury rozdělit na uzavírací , směšovací, zpětné, pojistné a regulační. V naší nabídce naleznete takřka všechny, bez problému tak díky našemu e-shopu zvládnete opravit či postavit zcela.


Tento nelehký úkol zvládají kohouty a ven. Kompletní z ušlechtilé oceli. S univerzálními možnostmi připojení pro všechny běžné potrubní systémy závitovým p. Excentrické klapky jako uzavírací armatury i regulační element. První brněnské strojírny (PBS), zejména zavádění způsobu ovládání a technologického připojení potrubních částí a armatur. Ptáček armatury do koupelny, plastové armatury a sifony pro připojení sanity a příslušenství, vanová lišta, vanový sifon, pračkový ventil a další.


Přímé uzavírací ventily přivařovací a přírubové PN 10 1a 250. Prodáváme armatury ruční, s pneu a elektro pohonem včetně veškerého příslušenství v provedení litina, černá ocel, nerezová ocel i plast, na běžná média, ale i na abrazivní a chemické látky. Společnost AVK zahrnuje více jak sto společností a zaměstnává více než čtyři tisíce zaměstnanců. Ukázka konstrukce ručního uzavíracího ventilu.


Video určené pro začínající obsluhu parních. Nabízíme nerezové uzavírací a regulační armatury (materiál AISI30 AISI316L) za příznivé ceny pro aplikace ve vinařství, pivovarnictví, v potravinářském a nápojovém průmyslu, mlékárenském průmyslu, chladírenství, vodohospodářství, v chemickém průmyslu atd. Výroba a servis průmyslových armatur: kulové kohouty, šoupátka, ventily, filtry, zpětné a uzavírací klapky, speciální armatury a příslušenství.


Uzavírací a zpětné klapky C Přírubová spojení D Trubní tvarovky. Ovládání klapek lze dodat s ručním ovládáním pákou, regulačním pohybovým šroubem, automatizovaným pneumatickým nebo elektrickým ovládáním. Klapky dodáváme také v. K č zboží nedostupné. Všechny uzavírací a zabezpečovací armatury se podle EnEV musejí izolovat: studená voda, teplá voda. ARMATURY AHP - Zpětný ventil Cnerez PNDN- DN100.


Izolační pouzdra pro regul. Vysoce kvalitní uzavírací ventily v různém technickém provedení, které umožňují pozvolné uzavírání či regulaci průtočného média. Výrobky jsou certifikovány na pitnou vodu a bylo na ně vydáno prohlášení o shodě.


Saint-Gobain PAM, specialista na materiály a povrchové úpravy, navrhuje řešení, která jsou šitá na míru požadavkům zákazníků. Dnešní uzavírací armatury jsou vyrá- běné z kovu, přesto statistiky potvr- zují vysokou míru jejich poškození. Nejčastěji je to způsobené korozí, kte- rá ničí kovové. Je nám líto, ale tato kategorie sortimentu zatím neobsahuje žádné položky.


Dvoupřírubová uzavírací klapka série 900F. Kulové a zahradní uzávěry, filtry, zpětné klapky, speciální. Dodáváme Ušlechtilá ocel armatury v kulové kohouty, servopohony, vypouštěcí ventily, uzavírací šoupátka, uzavírací ventily, zpětné, lapače nečistot provedení i měřící a regul. PPNuzavírací klapka s pákou, těleso z tvárné litiny GGG4 disk z nerezu SS31 manžeta z EPDM.


Uzavírací armatury

Tento druh centrické uzavírací klapky je využíván ve vytápěcích a chladících systémech, vodárenství, potravinářství, farmaceutickém a chemickém průmyslu. ARAKO je český výrobce průmyslových armatur. Pracovní teploty-196–6°C.


Médiuvoda, pára, plyny, oleje, ropné produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.