středa 26. února 2020

Vodoměrná šachta pojezdová

Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou.


Následně se provádí ukotvení plastové šachty vhodným způsobem, například přibetonováním. Parametry kotvy a způsob provedení se volí s ohledem na současné a předpokládané budoucí hydrogeologické podmínky. Ontbrekend: pojezdová AS-VODO A- vodoměrná šachta - EnviMarket. Systémy tlakové kanalizace nabízíme v nejvyšší možné kvalitě, a to v kombinaci NEREZ x PLAST, které v agresivním prostředí zabraňují korozi materiálu a. V případě umístění v místě pojezdové komunikaci nebo vjezdu do garáže nutno. Plastové šachty skupiny Wavin Ekoplastik s. Domovní vodoměrná šachta slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více než m od hranice pozemku (nemovitosti).


Obdélníkovou betonovu šachtu pro zatížení. Před koupí některého z typů nabízených vodoměrných šachtet. Pokud plánujete v letošním roce výstavbu vodovodní přípojky, vodoměrná šachta Modulo je pro Vás tou správnou volbou!


Jinak by musela být na veřejném pozemku přeci pojízdná nebo oplocená. V dobře udělané šachtě vodoměr nezamrzne. Proč to mám platit já ,vždyť je to jejich.


To není o tom,že bych vám to nepřál. Kde je záruka,že až bude venku mínus ,tak vy budete topit. Nebudu vám jmenovat,kde všude. Modulo nabízejí jednoduché, kompletní a optimální řešení pro připojení odběratelů na vodovodní řad. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz.


Vodoměrná šachta pojezdová

Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě. Korpus je vyráběný z PP desek o síle až mm. Vstupní šachta o průměru 6mm a výšce 2mm je opatřena plastovým poklopem pochozím do 2kg. Kvalitní vodoměrná šachta z bílého plastu výšky 1excentrický vlez průměr 600mm U konkurenčních vodoměrných šachet musíte provést betonovou základovou desku, u této ne. Připojí se potrubí vody a podle typu šachty se provede obsypání zeminou (samonosné typy KS a HS), obetonování (typy KB a HB) nebo vyplnění bočních plastových sloupků betonem s následným obsypáním zeminou (typy KSl a HSl).


Fórum Přípojky a sítě. Dobrý den řešíme připojení vody z vodovodního řádu. Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění přímý tok. Tento typ jímky (nádrže) je samonosný bez nutnosti betonáže a je určen k instalaci do travnaté plochy.


Vodoměrná šachta pojezdová

Masivní žebrování a tvar zajistí využití i ve složitém terénu. S pomocí vodoměrné šachty tedy lze ušetřit místo například v rodinném domě. Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty, které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám.


Po zasypání vodoměrná šachta Modulo splyne s terénem. Vodoměrná sestava FEST pro domovní vodoměry. Případné čerpání vody z vodoměrné šachty je prováděno na náklady majitele připojené nemovitosti. Stupadla : ano Prostupy: ano ks Poklop: do 2kg Výška šachty je včetně vstupního komínku o výšce 2mm.


Vodoměrná šachta pojezdová

Nejlepším řešení je vodotěsná vodoměrná šachta. Víko je navrženo na zatížení od násypu m zeminy a zatížení klimatických, včetně nahodilého kNm-2. Vnější stěny šachty jsou opatřeny.


Standartní samonosoné provedení umožňuje obsyp šachty zeminou bez dodatečné betonáže. Koukající konce roxorů uříznuté na 150cm a po koncích ohnuté konce 20cm zahnul za nohu šachty a doházeli jsme zbývající beton tak, aby se šachta zafixovala a nebyly obnažené konce roxorů. Meliorační žlab pro odvodnění povrchových vod z komunikace či zpevněných ploch.


Na zakázku jsme schopni upravit rozměry některých standardních výrobků či vyrobit atypické desk. Kč VS_OVALO_32: ŠACHTA vodoměrná OVALO PE d-32mm, pokl. C-25 vodoměr L-110mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.