pátek 6. března 2020

Revize elektro ostrava

Revize elektro ostrava

Pro objednatele – vlastníky nebo správce nemovitostí zajišťujeme kompletní vedení ucelené revizní agendy, včetně archivace potřebných dokumentů – revizních zpráv, protokolů o kontrolách, posudků, pasportů apod. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Jsme schopni vám pomoci s elektroinstalacemi, revizemi, montážemi elektrických zařízení i drobnými opravami. Naše firma vám nabízí elektrikářské práce všeho druhu.


Zaměřujeme se na komplexní služby v oblasti elektrorevize. Ostrava , Brno, Praha i zbytek ČR. Jaké jsou ceny služeb? Pro naše klienty jsem zveřejnili orientační ceník elektro revizí Pro kalkulaci ceny elektroinstalace Vašeho objektu nebo servisu FVE nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.


Získejte cenové nabídky zdarma. Revize komínů - ( revize spalinových cest). Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Sb, revize elektrospotřebičů, revize elektroinstalace a hromosvodů, školení BOZP a PO.


Naší specializací jsou elektroinstalace. Nabízíme opravy, montáže a revize elektrických zařízení a hromosvodů. Provádíme kompletní elektroinstalační služby. Pokud jste provozovatelem nějaké firmy či objektu pro veřejnost, spadají pravidelné revize elektro mezi Vaše, zákonem dané, povinnosti. Kontakt ENERGOM Projekty, a. Nabízíme pravidelné i výchozí elektro revize , s jejichž prováděním máme bohaté zkušenosti podložené dlouholetou praxí.


Pracujeme kvalitně a za dobré ceny. Pokud máte zájem o provedení revize , neváhejte nás kontaktovat. Revizí předejdete škodám, úrazům i sporům s pojišťovnou. Máme příznivé ceny a. Elektro revize provádíme levně, komplexně a kvalitně. Doprava na místo revize zdarma.


Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění kontrol a revizí plynových spotřebičů, plynovodů a dalších vyhrazených plynových zařízení. REVIZE ELEKTRO CENA - CENÍK Ceník elektro revizíních činností. Elektroinstalace - Elektrospotřebičů - Hromosvody.


Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize. Základním školám a školkám poskytujeme automaticky slevy. Hledat v katalogu Hledat Přidat firmu. Mám zájem o bezplatné nacenění elektroinstalace:.


Nabízíme kompletní elektroinstalační a stavební práce, rekonstrukce, stavební práce, elektromontáže, vzduchotechnika. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Tomáš Zomber, SEBAK, HTB - Požární ochrana a. Firma Miremax provádí výchozí i pravidelné revize elektro instalace, hromosvodů, elektro spotřebičů a jiných elektrických zařízení. Našimi hesly jsou spokojený zákazník, kvalita odvedené práce, rychlost vyřízení Vašich potřeb, operativnost a to vše za nízké ceny. Specialisté na revize ! Neúčtujeme dopravní náklady!


Navrhneme, sestavíme, ale i servisujeme fotovoltaické parky. Sestavíme solární elektrárnu přesně na míru vašeho domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.