čtvrtek 19. března 2020

Revize elektro pardubice

Revize elektro pardubice

Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Revize elektro Revize el. Pardubice , Chrudim, Přelouč, Holice a okolí.


Revize elektro pardubice

Sháníte elektrikáře na provádění pravidelných revizí elektrických zařízení ve vaší firmě? Nebo potřebujete někoho kdo by provedl výchozí revizi při zapojení elektrického spotřebiče ve vaší domácnosti. Pokud tomu tak není, riskujeme nejen ztrátu svého majetku, pokud dojde k požáru z důvodu poruchy. Leave a reply Zrušit odpověď na koment. Elektro revize provádíme lépe než ostatní!


Provádíme elektro montáže a elektroinstalace, montáže hromosvodů, revize elektro , instalace TV antén a satelitů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba JAMICH s. Specializujeme se na revize průmyslových elektroinstalací v prostorách se zvýšeným nebezpečím požáru, dále na revize elektrické instalace strojních zařízení. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Vlastní výroba rozvaděčů, projekční oddělení a revize elektroinstalací.


Revize elektro pardubice

Zajišťujeme komplexní domovní a průmyslové elektroinstalace v sítích NN. Provádíme veškeré elektrikářské práce – elektromontáže a elektroinstalace v bytech a rodinných domech, revize elektrických zařízení a spotřebičů, montáže a opravy domácích telefonů, instalace televizních a satelitních antén, drobné opravy a další elektro práce. Sb školení provádíme každý týden nebo základě Vašich požadavků.


Naše služby poskytujeme nonstop. Sb pro §a příprava pro zkoušku u TI ČR. Rekonstrukce panelových domů, rodinné domy, bytová jádra. Projekce – poradenství elektro.


Na e-shopu nebo pobočkách v ČR. JAROSLAV JONÁŠ - REVIZE ELEKTRO. Montáže, údržba a revize hromosvodů na všechny typy staveb a střech: historické budovy.


Dále se zabýváme elektromontážní a kompletační činností v občanské, bytové a administrativní výstavbě. Veškeré práce dodáváme kompletně, včetně projektové dokumentace, revizní zprávy a přihlášky k odběru elektrické energie. Na veškeré práce a projekty vypracováváme cenovou nabídku. Regionální centrum Immergas.


Plynové kotle, elektrokotle, infratopení, tepelná čerpadla. V tom všem se již léta zdokonalujeme, abychom Vám mohli nabídnout nejmodernější výrobky a poskytnout kvalitní služby. Vylepšujeme služby pro naše stálé zákazníky.


Staňte se naším stálým zákazníkem a čerpejte množství výhod! Stačí se zaregistrovat do systému kalendáře servisních prohlídek níže a alespoň jedenkrát v minulých měsících odebrat službu revize plynového zařízení a výhody jsou Vaše. Vám nabízí: rekonstrukce bytových jader, bytů a koupelen. Dále nabízíme komplexní služby v oboru elektro ( projekce, realizace, elektro - revize ). Havarijní služba Akutní opravy elektro havárií, přerušené kabely, spálené jističe, vyhořelé zásuvky a vypínače.


Revize elektro pardubice

Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění kontrol a revizí plynových spotřebičů, plynovodů a dalších vyhrazených plynových zařízení. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Poskytujeme poradenství a elektro projekty. Dále zajišťujeme periodické a výchozí revize , revize elektro instalací, ochrany před bleskem – hromosvo pracovních strojů, ručního elektrického nářadí a elektrických spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.