čtvrtek 19. března 2020

Revize hasících přístrojů cena

Ceník hasicích přístrojů. Revize hasicích přístrojů - provádíme za nižší ceny než konkurence. Prohlídka hasicích přístrojů se musí provádět v okamžiku umístění do provozu a následně se mají prohlídky provádět v intervalech dnů.


Lhůta pro revizi hasicích přístrojů je minimálně 1x za měsíců. Součástí údržby hasicích přístrojů je jejich periodická zkouška a plnění. Při kontrole, údržbě a opravách hasicího přístroje je možno nahradit jednotlivé díly, součásti, náplně a příslušenství (např. typový štítek, hasební látku, výtlačný plyn) jen komponenty odpovídajícími technickým podmínkám výrobce. Revizní technik po příjezdu do objektu zkontroluje jejich provozuschopnost, opatří hasicí přístroj kontrolním štítkem a zpracuje doklad o kontrole. Revize hasících přístrojů smí dnes provádět výhradně osoby s osvědčením, dle zákona o požární ochraně.


Nestačí již pouhé přezkoušení dle normy nebo osvědčení od výrobce hasících přístrojů. Každý druh přístrojů se hodí na něco jiného, s výběrem Vám rádi pomůžeme. V neposlední řadě poskytujeme také servis hasicích přístrojů , tzn. Snažíme se rychle a flexibilně reagovat na požadavky zákazníků a naši servisní technici patří mezi nejlepší v oboru. Pro splnění Vašich požadavků na umístění hasících přístrojů nabízíme širokou škálu věšáků a držáků na hasící přístroje.


Součástí nabídky je i kompletní sortiment plombovacího materiálu a plombovacího nářadí potřebného k zajištění spouštěcí armatury. Jak provádíme revize hasicích přístrojů ? Rádi bychom Vás seznámili s postupy, které při své práci používáme. Naším cílem je totiž maximální spokojenost a informovanost zákazníka o všem, co od nás kupují. Hasicí přístroje - revize a opravy hasicích přístrojů , hydrantů a ostatní protipožární techniky. Prodej nových hasicích přístrojů a protipožární techniky - Jaroslav Vidim.


Poskytujeme servis, opravy, revize a prodej ručních a pojízdných hasicích přístrojů , revize požárních vodovodů, plnění CO prodej lahví, hydrantových skříní, hadic a armatur. Cena je včetně plomby a štítku. Je v ní zahrnuto vše, označení spotřebiče, revize , prohlídka, vystavení protokolu. Revizní technik provádí kontrolu hasicích přístrojů u zákazníka a určuje, který přístroj se musí odeslat na pravidelnou tlakovou zkoušku nebo opravu.


Tento hasicí přístroj je vhodný pro použití všude tam, kde je třeba malý, skladný a spolehlivý univerzální hasicí přístroj. Provádíme prodej, servis a revize hasících přístrojů , požární dokumentaci a BOZP. Jsme firma která má více než 15-leté zkušenosti z praxe.


Servis - revize a kontroly. Současná platná legislativa ČR požaduje, aby v rámci zajištění bezvadné funkce, byla na všech hasicích přístrojích (dále jen HP) v pravidelných intervalech prováděna minimálně jedenkrát ročně kontrola přímo u majitele hasicích přístrojů. Sháníte revizního technika pro kontrolu zařízení požární ochrany?


Kontaktujte REHAS, spol. Provádíme revize , montáž a opravu hasicích přístrojů , hydrantů, požární vody, suchovodů atd. Smluvní cena je platná pro odběratele, který má s firmou FEHAS group s. Kromě prodeje hasicích přístrojů se zaměřujeme i na revize hasicích přístrojů. Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti požární ochrany. V naší vybavené dílně provádíme periodické zkoušky hasicích přístrojů.


Prodáváme kvalitní české hasicí přístroje za nejlepší ceny na trhu. A za 6Kč a to včetně revize. Kontroly hasicích přístrojů , opravy, revize hasicí techniky, servis Červinka Hodějice. Kryty a skříňky hasicích přístrojů dodáváme dle konkrétního přání a potřeb zákazníka. Plastové vhodné obzvláště pro nákladní vozidla, nebo běžné kovové do interiérů, popř.


Termín dodání i cena záleží na konkrétní dohodě dle přání zákazníka. Nákup, prodej, opravy, revize hasicích přístrojů a požárních vodovodů ( hydrantů). Revize a kontrola hasicích přístrojů Pro zajištění funkčnosti každého hasicího přístroje je nutná jeho pravidelná revize. Funkční hasicí přístroje mohou zabránit velkým škodám na majetku i zdraví lidí.


Revize všech schválených typů přenosných a pojízdných hasicích přístrojů , provádění výchozích revizí ke kolaudacím. Jedná se zejména o revize zdvihacích zařízení, revize elektrických zařízení, revize plynových zařízení, revize tlakových nádob stabilních, revize středotlakých kotlů, revize a kontroly přenosných hasicích přístrojů a hydrantů, revize a kontroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.