středa 4. března 2020

Rychlospojky hydraulika

Hydraulické rychlospojky zasouvací i šroubovací. Rychlospojky máme pro různé tlakové úrovně pro mobilní techniku i pro průmysl. Dodáváme rychlospoky z pozinku, nerezu i mosazi.


STUCCHI jsme pro vás připravili nabídku 1 náhrad hydraulických rychlospojek používaných u stavebních strojů CATERPILLAR a JCB. Převodní tabulku s ceníkem si můžete stáhnout ZDE.

Nabízíme Vám rychlospojky od špičkového výrobcu STUCCHI. Použití hydraulických rychlospojek usnadňuje montáž hadic a umožňuje rychlou výměnu. Naša spoločnosť BASEKO, spol. Našími najlepšími referenciami sú spokojní zákazníci, opakovane využívajúci naše služby.


Zajišťují rychlé a snadné připojení a odpojení hadic s minimálním únikem média. SH, R1 Rnebo pro vysokotlaké čistící systémy), šroubení , rychlospojky , hydraulické trubky , příchytky na trubky i hadice , příruby , kulové kohouty , měřící body minimess a další. Matice převlečné, zátky, Vložka závitová redukčn í,.

Osvětlení vozidel, Majáky, Žárovky,. Ložiska, Gufera, Klínové řemeny,. Vyrábí se z mosazi, oceli, nerezové oceli a plastu.


K rychlospojkám je široká nabídka příslušenství jako jsou ofukovací. Jsou velmi nápomocné při opakovaném připojování a odpojování různých strojů a zařízení napájených z jednoho hydraulického pohonu, např. Všechny komponenty a součástky použité pro hydrauliku jsou certifikovány dle norem ISO. Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?


Položek k zobrazení: 20. Krytka rychlospojky (na kolík) červ. This feature is not available right now. Please try again later. Vychází z hydromechaniky a hydrostatiky.


Dle použití rozlišujeme dva typy hydrauliky. A hydrauliku mobilní. Pokud zde nenajdete správný díl nebo příslušenství, které hledáte, můžete si je vybrat ve velkoobchodu Granit Parts a my Vám toto zboží objednáme.


Patří sem Pneumatika, hydraulika a přenos výkonu a Pneumatika, hydraulika a přenos výkonu.

Jako naši zákaznící si můžete prohlédnout kompletní nabídku sekce Mechanické produkty a nástroje a koupit kvalitní průmyslové, elektronické zboží a. Jsou vhodné nejenom pro použití do oblastí citlivých na znečištění prostředí. Vysokotlaké rychlospojky slouží k rychlému a snadnému spojování nebo rozpojování hydraulických hadic a nacházejí široké uplatnění v lesních, stavebních, zemědělských a. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO. Charakterizují se využitím tlakové energie hydraulické kapaliny a její změnou na mechanickou energii ve formě pohybu výkonných člen. Jako jsou: válce, hydromotory apod. A special feature of the Argus couplings is the specially flow-conducive shaping of the inner flow channel.


All Argus check valves, like the Argus couplings, have a particulary flowconducive interior configuration so that the flow resistance is extremly low. The moving parts of the shut-off device are identical with the steamlined interior. Těsnění NBR a teflon. Tyto rychlospojky svou konstrukcí zaručují minimální ztráty oleje při spojování a. HYDROMA E-SHOP - NAJLEPŠIE RIEŠENIE PRE VAŠE HYDRAULICKÉ SYSTÉMY Komplexné riešenie v dodávkach hydraulických komponentov presne pre Vaše potreby!


Jsme specialisty na propojovací prvky, rychlospojky , šroubení, hadice, trubky a další elementy. Plošně těsnící (flat face) vysokotlaké rychlospojky jsou vhodné zejména u bezpečnostně relevantních spojů, u nichž nesmí dojít k úniku média. Ke spojkám, které nabízejí zvýšenou bezpečnost ve spojeném stavu, patří šroubové spojky pro oblasti do 3bar pracovního tlaku a pro oblast vysokého tlaku do 6barů.


Povinné položky jsou označeny tučným písmem. Udělení souhlasu Vyplněním a odesláním formuláře uděluji v souladu se zákonem č. Kromě Pneumatické rychlospojky máme v RS Components i širší nabídku dalšího sortimentu Mechanické produkty a nástroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.