čtvrtek 23. dubna 2020

Sedátko do sprchy sklopné

Záleží ale na kvalitním upevnění do zdi. Sedátko disponuje opěrnou nohou. Povrchová úprava: lesk. Sklopné sedátko do sprchy , nos 130kg, španělská výroba. Vhodné materály: beton, pln.


Sprchové sedátko je vyrobené z masivního dřeva zvaného Bulletwood pocházejícího z Brazílie.

Nástěnný držák je vyrobený z eloxovaného hliníku. Maximální nosnost v závislosti na příčce a kotvících prvcích až 160kg. Pokud jste si už sedátko do sprchového koutu oblíbili, vyzkoušejte jejich jedinečné vlastnosti i při přezouvání v předsíni, při čekání na chodbách, ve výtahu nebo třeba při posezení na balkóně.


Detail produktu Do obchodu. Kč Gedy SOUND sprchové s. DINO sedátko do sprchy , 38x30cm, sklopné , bílá DI82. Skládací košík na prádlo 40L, šedá. AQUALINE - Detské prot.

AZP BRNO REHA sedátko do sprchy 440x450mm, sklopné , nerez, mat. KOLO LEHNEN FUNKTION sklopné sedátko pro sprchování 486x5. Sprchové plastové sedátko představuje oblíbený doplněk sprchových koutů a poslouží i pacientům se sníženou pohyblivostí. Umožňuje jim sprchování v sedě. Zobrazit další zboží.


Nerezové sedátko závěsné sklopné Vlastnosti rozměr 4x 4mm min. Specifikace dodávky SLZM - obj. SANIT sedátko do sprchy sklopné OVAL biele.


SANIT OVAL biela sklopné , - masívne pevné sklopné sedátko. Termoplast - farba: bi. Sedačky do sprchy slouží k usnadnění provádění osobní hygieny osobám se sníženou pohyblivostí.


Sedačky mohou být sklopné (upevněné do zdi sprchového koutu) nebo samostojné stoličky. Je třeba vybírat dle vašich specifických potřeb - sedačky se liší přítomností madel pro snadné vstávání, hygienického výřezu. Nastaviteľná výška sedáka, nosnosť max. Rozmerný sedák s perforáciou pre ľahký odtok vody, sedák nešmýka vďaka jemne vrúbkovanej textúre. VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA!


Ideální volba pro každodenní používání.

Perfektní pro cestování autem. Díky hliníkové konstrukci je kočárek velmi lehký, k tomu sklopné sedátko a rukojeť pro přenášení a můžete vyrazit. Vysoce kvalitní materiály, velmi odolný - jednoduše SKVĚLÝ! Pro úsporu prostoru v kombinovaném provozu jsou ideální sedačky sklopné , ideálně s podpůrnou nohou. OneConcept Arielle sedátko do sprchy bambus, hliník, sklápěcí Bath Butler.


Pro všechny, kteří chtějí bezpečně relaxovat a mýt se. Jednoduchá manipulace a vysoká nosnost jsou předností tohoto sedátka do sprchy. Sedačka do sprchy sa montuje na stenu (montážny návod je súčasťou dodávky). Ak nechcete sedátko v sprchovacom kúte zrovna používať, jednoducho ho.


Zajímá vás Doplnok sedátko do sprchy nebo obecně Doplnok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a. Záruka: roky Sedadlo do kúpeľne, sklopné s po. LEO sprchové sedátko 40x31cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.