čtvrtek 28. května 2020

Skleněné dveře do sprchového koutu

Nabízíme vám sprchové dveře s různými druhy otevírání od standardního otevírání do prostoru, přes posuvné otevírání až po otevírání zalamovací, či skládací. Dveře do sprchového koutu můžete mít posuvné nebo otevírací. V nabídce máme i speciální zvedací závěsy a závěsy s aretací v dané poloze.


Pro snadnou údržbu je možno aplikovat na sprchové kouty vrstvu s nanotechnologií, která zabrání usazování vodního kamene a usnadní čištění. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů, které lze instalovat na vaničku i na podlahu. Sprchové kouty skleněné přímo od výrobce výhodně. CELOSKLENĚNÉ DVEŘE DO ZÁRUBNĚ - skleněné otočné dveře. Vyznačují se bezproblémovou funkčností, dlouhou životností a navíc jsou velmi elegantní a vhodné do každé koupelny.


Pohodlný vstup do sprchového koutu. Výběr skel pro sprchové kouty. Z důvodu údržby doporučujeme do sprchového koutu spíše hladká skla – float čirý nebo barevné planibely. Skla typu „satináto (leptaná či pískovaná skla) bývají na údržbu náročnější.


Vyberte si z širokého sortimentu dveří do sprchového koutu. Naleznete zde posuvné dveře , dveře do niky, i klasické dveře , které se otevírají ven anebo dovnitř. S plánováním nové koupelny nastává také čas pro výběr vany nebo sprchového koutu. Pokud je vaše koupelna spíše menší, pak je na místě výběr vhodného sprchového koutu , díky kterému v koupelně ušetříte drahocenné centimetry, které lze využít pro další potřebné koupelnové vybavení. Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny!


Příčky jsou vhodné do větších koupelen. Velmi oceníte jejich snadnou údržbu a funkčnost. Není pochyb, že při vstupu do koupelny jsou vidět především skleněné dveře a zástěna sprchového koutu. Pokud ale máte kout s kovovými součástmi , asi chcete, aby byl pěkný pohled i na ně.


Nabízím k prodeji skleněné výplně z rozebraného sprchového koutu. Skleněné výplně ze sprch. Obě skla dohromady 8Kč. Současný trend směřuje k samonosným sprchovým koutům, které do koupelnového interiéru snadno zapadnou a nepůsobí nijak rušivě.


Skvělým designovým doplňkem těchto sprchových koutů mohou být skleněné dveře. V nabídce naleznete celou řadu klasických kyvných i posuvných dveří v nejrůznějších designech. Zaměříme, navrhneme, vyrobíme a namontujeme sprchovací skleněné sestavy do zadaného prostoru.


Skleněné dveře do sprchového koutu

Pomocí sprchovacího kování a bezpečnostního skla, můžeme vytvořit jakékoliv kombinace dveří a fixních skel. Posuvný systém však získává pár bodů navíc pro jeden drobný detail – při otevírání dveří před výstupem ze sprchového koutu ven není třeba couvnout ani o píď. Mám i obloukové skleněné dveře do koupelnového boxu, viz foto. Cena za panty 500Kč plus poštovné.


Ano, lze najít kompromis, ale skleněné plochy vás budou trápit vždy. Poradíme, jak se zbavit zaschlých skvrn od vody. Krok 1: Nakupujte chytře. Odborníci radí, abychom si do sprchových koutů vybírali dveře s plastickými vzory či pískováním, v kterých se jednotlivé kapičky částečně ztratí.


Pokud máte doma sušičku a používáte do ní ubrousky, můžete je začít používat i při úklidu sprchového koutu. Stačí je jen trošku namočit a potom s nimi vydrhnout skleněné dveře. Stejné prostředky, které v sušičce pomáhají změkčit prádlo, zbaví skleněný povrch veškerých nečistot, které ulpěly v mýdlové pěně. Jednoduše se v koupelně vytvoří výklenek, jinak nazývaný nika.


Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Dveře zabírají jen minimální část místa uvnitř sprchového koutu. Zalamovací způsob otevírání zajišťuje maximální šířku vchodu i při malém rozměru stavebního prostoru. Jsou tak velmi praktické. Tento způsob otevírání sprchového koutu se používá u sprchových koutů s lamelovým systémem.


Skleněné dveře do sprchového koutu

Dveře lze instalovat do sprchového koutu libovolného tvaru, při montáži na zem vytvoříte bezbariérový sprchový kout. Většina modelů otevírá ven, ale pokud koupelna nemá dostatek místa, můžeme se rozhodnout, zda se dvoukřídlé dveře otevřou uvnitř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.