čtvrtek 28. května 2020

Vývěvy busch

Kapalinokružné vývěvy a kompresory Busch : Robustní a kompaktní. Ideální pro náročné aplikace. Vývěvy pro nemocnici v Palestině 17. Urgentní dodávka vývěv pro zdravotnictví Spojených států 9. Vakuový systém pro narychlo postavenou nemocniční pohotovost v Madridu 1. Zobákové vývěvy BUSCH MINK.


Rotační olejové lamelové vývěvy Busch mají velmi jednoduchou konstrukci a jsou velmi provozně spolehlivé, dají se použít v nepřetržitém i přerušovaném provozu. Vyrábí vakuum, tedy podtlak, v širokém rozsahu aplikací. Olejové vývěvy BUSCH R5. Bezolejové vývevy a kompresory BUSCH SECO. Dúchadlá BUSCH SAMOS.


Vodokružné vyvevy BUSCH DOLPHIN. Skrutkové vývevy BUSCH COBRA. Zaisťujeme predaj a servis vývev BUSCH. ZEBRA Dvoustupňové olejomazné rotační lamelové vývěvy. Standard News Zprávy z tématu.


Vývěvy busch

Možnosti úspor energie ve vakuovém balení potravin. První lamelovou vývěvu optimalizovanou pro vakuové balení potravin vyvinul Dr. Suchoběžné vývěvy (GV) Zubové vývěvy.


Prodej, pronájem, generální opravy a repasování vývěv a vakuové techniky. V našem sortimentu najdete rotační olejové, bezolejové, vodokružné, zobákové, šroubové, Rootsovy a nově i membránové laboratorní vývěvy. Rychlá dodávka pro nové nemocnice. Dvanáct velkých vývěv bylo dodáno do čínského Wu-chanu na podporu léčby pacientů nakažených koronavirem.


Během několika málo dní byly ve Wu-chanu postaveny dvě nové nemocnice. Kompaktní suchoběžné vývěvy BUSCH SECO používají k mazání otěr grafitových lamel. Vývevy MINK sú efektívne a majú nízke prevádzkové náklady. Své uplatnění naleznou v potravinářství, zdravotnictví, tiskařství, atd.


Série T- lamelové bezolejové vývěvy a dmychadla výrobce Becker Série T- lamelové bezolejové vývěvy a dmychadla výrobce Becker LAMELOVÉ VÝVĚVY. Rotační (lamelové) vývěvy slouží k dosažení jemného vakua a jako první stupně systémů vysokého a ultravysokého vakua. Ve válcové komoře (1) se otáčí válec (2), který se na jedné straně těsně dotýká stěny komory. Ve štěrbině válce jsou dvě přepážky (3), které od sebe odtlačují pružiny, takže těsně přiléhají ke stěnám komory. Naštěstí byly vývěvy už ve skladu v Šanghaji, a bylo je tak možné technicky připravit pro lokální použití.


I přes veřejné prázdniny a pracovní výluku nařízenou vládou se několik zaměstnanců Busch China dobrovolně ujalo úkolu připravit dodávku do Wu-chanu, vzdáleného 8km, a nainstalovat zařízení ve dvou tamějších nových nemocnicích. Viz firmy, které působí k daném oboru v České republice a na Slovensku. Aktuální informace, kontakty, vše na jednom místě. ND pro VÝVĚVY OD VÝROBCŮ: vývěvy BECKER, vývěvy RIETSCHLE, vývěvy BUSCH , vývěva HIBON, vývěva AERZEN, vývěva ROBUSCHI, vývěva HOLMES, Mám zájem o vypracování cenové nabídky na náhradní díly.


Dmychadla a vývěvy , prodej a servis dmychadel a vývěv. V našej ponuke nájdete aj Rootsove dúchadlá PUMA a PANDA, dúchadlá DINGO, PANTER, TYT a rotačné olejové vývevy HUCKEPACK. Dále nabízíme zboží firem KAESER (průmyslová dmychadla a vývěvy), FILTO (filtrační materiál), STEM (plováky), BUSCH-VAKUUM (náhradní díly a servis), FANS(ventilátory), ORION (speciální vývěvy pro plastikářský a obalový průmysl).


Sušičky firem Ceccato, Hankison, Ultrafilter, Zander, Beko a dal ší. Filtry a odlučovače firem Ceccato, Hankison, Zander a další. Technika kondenzátu firem Hoerbiger, Beko.


Příslušenství jako manometry, teplo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.