čtvrtek 28. května 2020

Zahradní postřikovač zádový

Zahradní postřikovač zádový

Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd. Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, HECHT, Kreator a dalších. Postřikovač tlakový zahradní , 5l, EXTOL CRAFT. Skladem 3Kč bez DPH.


Provedení: zádové Objem nádrže: l. Na menší zahradu vám postačí postřikovač do litrů. Vhodná lehká varianta pro údržbu keřů, stromů. Na větší zahradu je lepší pořídit si zádový zahradní postřikovač s objemem - litrů. Páka může být na levé i na pravé straně - podle toho, jestli jste pravák či levák.


Zahradní postřikovač zádový

Zádové postřikovače jsou zase vhodné k ošetření stromů před škůdci. Stačí namíchat potřebné hnojivo nebo insekticid dle návodu v poměru s vodou. Pojízdné postřikovače pak využijete na velkých zahradách, ve sklenících nebo.


Vyzrajte na zahradní škůdce za pomoci zádové. Levné zahradní postřikovače - velký výběr naleznete online na BauMax. Tlakový zádový postřikovač s objemem nádoby litrů. Pomocí páky lze ručně tlakovat přímo na zádech. Pistole je vybavena nastavitelnou tryskou.


Trubka je vyměnitelná, lze ji proto v případě potřeby nahradit jinou, například. Pístový s nastavitelnou tryskou rozstřiku. Nový typ posřikovače s lepším uchycením na záda. S manometrem na rukojeti.


Akumulátorový zádový postřikovač. Doba provozu na jedno nabití 1min. Je vhodný pro plošnou i pomístní aplikaci. Mezi hlavní přednosti patří robustní a zároveň lehká konstrukce, tlak vyvíjí membránou – proto. WHITE LINE zahradní postřikovač POWER JET.


Umožňuje rychlé připojen�. Velká nádrž o objemu litrů. Cena s DPH: 9Kč včetně PHE. Pracovní doba: 3-hodiny. Režim trvalého postřiku na rukojeti.


Velmi moderní a lehký zádový postřikvač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny k ochranným a ošetřujícím pracím například v sadech. Neinvazivní upevnění. Pro likvidaci škůdců na zahrádkách nebo polích, skvěle poslouží praktické zádové postřikovače. SOLO zádový postřikovač , 4D. Jsou vhodné pro aplikaci postřiků na ochranu rostlin a různých.


Zahradní postřikovač zádový

Větší postřikovače s objemem - l se hodí pro postřik několika stromů nebo menší zahrádky. Většinou mají postřikovače popruh pro nošení přes rameno. Pro větší zahradní plochy nebo sady se hodí zádový postřikovač s objemem až l. V našem e-shopu naleznete široký výběr zádových postřikovačů pro všestranné použití. Snadno přenosný zádový postřikovač HECHT: Na rozlehlejším pozemku jistě oceníte praktický zádový postřikovač s nádrží o objemu kolem litrů.


Tlaku až barů dosáhneme s minimální námahou tlakováním pomocí boční páky. Mechanický tlakový zádový postřikovač může být pístový či membránový. Díky zádovým popruhům si lze nádržku s preparátem posadit na záda.


Součástí balení jsou dále dva vyměnitelné nástavce (kuželový a plochý) pro různý způsob postřiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.