čtvrtek 18. června 2020

Vystrojení vrtané studny

Vystrojení vrtané studny

Přijedeme za Vámi a připravíme všechny potřebné dokumenty pro odvrtání zkušebního vrtu. Zajistíme hydrogeologický posudek, projektovou dokumentaci. Nabízíme také kompletní vystrojení vrtu, základní rozbory vody a montáž úpravny vod. Konstrukce vrtané studny a vystrojovací materiál.


Vystrojení vrtané studny

Technologický postup realizace vrtané studny umožňuje provedení hydraulicky dokonalé studny , tj. Po dovrtání konečné hloubky se zapouští do vrtu trubky, které jsou v místě přítoků. Nabízíme vám komplexní program zaměřený na vystrojení vrtu či vrtané studny. Používáme pouze ověřené technologie s dlouhou životností. Také zajišťujeme dokumentace, atestace, technologie pro studny jako čerpadla, výkopy a usazení a finální napojení k rozvodu vody.


Součástí naší nabídky je také pětiletá záruka na naše výrobky. Pro legalizaci vrtané studny zajistíme potřebné dokumenty (projektová dokumentace a hydrogeologický posudek vrtané studny ) Montáž skruže (betonová skruž s uzamykatelným víkem) nebo plastové šachty, případně kompletní vystrojení vrtu čerpací technikou včetně domovního připojení. Vrtaná studna není zboží krátkodobé spotřeby.


Proto buďte velmi obezřetní při výběru firmy, která vrtné práce provede. Zde je již zmíněných několik. Pokud nelze ve výjimečných případech vyvést manipulační šachtu vrtané studny na povrch, musí být strop šachty proveden jako vodotěsný a opatřen poklopem s vodotěsnou úpravou.


Pravda je, že existuje i mnoho vrtů ke kterým není vůbec přístup, jsou prostě ukončeny pod zemí, nějak zakryty, přehrnuty hlínou a roste na nich tráva. Ale to není povolený, ani obvyklý. Prodej čerpadel námi dlouhodobě používaných a ověřených V naší nabídce máme jen kvalitní, časem prověřené čerpadla.


Ceník pro vrtané studny Legislativa:. PE šachtice se vstupním poklopem, nebo betonové skruž. Zakončení musí být kvalitní a hlavně těsné. Tato studna má m sloupec vody.


Při odběru mza hodinu klesla jen o metr. Zhotovování vrtané studny. Vystrojení vrtů vhodnou čerpací technikou.


Zajištění kompletní projektové dokumentace potřebné k legalizaci vrtané studny. Provádíme vrty a vrtané studny. Výhodou systému je snadná demontáž a odolnost vůči vysokým tlakům. Cena za vrtné práce je individuální, požádejte tedy vždy o předběžnou kalkulaci.


Studna nebo vrt musejí. Do vrtné díry se instaluje výstroj, která je spodní části je výstroj zaslepena. Používají se dřevěná víčka, nově také z materiálů PEHD. Směrem vzhůru je prostor pro mechanické nečistoty.


Vystrojení vrtané studny

Vrtané studny jsou skryté konstrukce, které potřebují dostatečnou kvalitu materiálů. Každý průzkumný vrt je po odvrtání a vyčištění testován orientační čerpací zkouškou. Ačkoli na vodu často lze narazit již v několika metrech, kvalita vody nemusí být zdaleka tak dobrá jako u studny , která dodává tu nejlepší spodní vodu. Pro vystrojení vrtané studny používáme výhradně atestované.


To je jedna z věcí, kde se přílišné šetření nemusí vyplatit, dopřejte si raději opravdu špičkovou. PVC (např. prům. 1mm), hydrogeologický posudek, projekt, kompletní vyřízení všech povolení, kolaudace - vše viz.


Vystrojení vrtané studny

Správným provedením technologie vrtu jsme schopni oddělit vodonosné vrstvy tak, aby se vzájemně neovlivňovaly okolní studny. Akce pro letošní rok!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.