čtvrtek 9. července 2020

Tlakové čištění kanalizace

Trubky po vyčištění jsou opravdu naprosto čisté. Zpravidla se provádí proti směru toku, což znamená například z šachty před budovou směrem do budovy. Vysoký tlak vody pohání trysku s hadicí vpře směrem k. Je velmi účinný, téměř bezpracný a levný způsob čištění ucpaných kanalizací.


Jedná se o jakési razantní vymetení potrubí vodou. Jsem člověk spořivý a nemám rád marnotratné plýtvání. Proto jezdím zásadně s prázdnou nádrží na vodu.


Považuji za neekonomické. Pro tlakové čištění kanalizace jsou na trhu k dispozici kombinované vozy o dost odlišném sacím a tlakovém výkonu. Naše firma po zkušenostech z mnoha let v oboru zvolila použití těch výkonnějších prostředků pro čištění , protože ve výsledku Vám vyjde nižší cena. Vhodné pro preventivní čištění kanalizace.


Tlakové čištění kanalizace

Vyřešíme problémy s kanalizací. Revize kanalizace kamerou. Proplachování kanalizace. Trasování kanalizace. Vyvážení septiků a jímek. Frézování kanalizace. Tlaková zkouška vzduchem.


Tyto nečistoty jsou strženy a vyplaveny nebo pérem odsunuty z místa ucpání. Umožní přesnou lokalizaci a určení problému. To nám pak umožní další kroky, a zároveň i snižuje náklady na opravy a čištění kanalizace. Neprovádí se pak nic zbytečně.


Provádíme tlakové i strojové čistění. Strojní čištění kanalizace - Tam, kde nelze použít tlakové čištění kanalizace , nabízíme čištění motorovým perem (frézou). Na čištění používáme speciální pera o různé velikosti, na která se nasazují koncovky dle nutnosti použití (frézovací, na ucpanou kanalizaci, na vytažení předmětu z kanalizace apod.).


Tento způsob čištění je vhodný pro malé. Profesionálové na kanalizace a odpady ve Zlínském kraji. Jsme malá firma s několika zaměstnanci. Společnost BLAPIC, s. Služby v oboru topenář.


ZEMAN - Čištění kanalizace s. Můžeme Vám nabídnout široké znalosti problematiky kanalizace a odpadů. Naši klienti nás ohodnotili. Výhody tlakové kanalizace Výhodami tlakové kanalizace je velmi malý rozsah zemních a výkopových prací (potrubí tlakové kanalizace se ukládá pouze do nezámrzné hloubky (až metru) a malé profily potrubního vedení DN až DN 1(číselné hodnoty jsou průměry v milimetrech).


Kanalizace čistíme pomocí vysokotlakého čerpadla propojeného s vysokotlakou hadicí, která je zakončena výměnou tryskou. Trysky měníme podle typu zanesení kanalizačního potrubí. Mechanické čištění odpa. Počítačem řízené tlakové zkoušky.


Lokalizace a trasování potrubí. Strojní čištění domovních odpadů. Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů. Opravy havarijního stavu kanalizací. Pro podrobnosti o našich službách kl.


Neexistuje kanalizace , kterou bychom nezvládli. Od městských kanalizací, stok na hlavních řadech, potrubí venku i ve stoupačkách až po domovní odpady a odtoky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.