úterý 4. srpna 2020

Trapézové pvc desky

PVC trapézové desky , mají vysokou elasticitu, hladký povrch a velmi vysokou transparentnost. Doporučujeme je k zastřešení menších přístřešků a pergol, bez vyššího nároku na mechanickou odolnost, zejména pak s ohledem na množství sněhových srážek a krupobití. Tyto desky jsou optimální pro nejrůznější nezateplené přístřešky a zastřešení teras, veran garážových stání apod. Pokud najdete levnější, cenu dorovnáme a navíc získáte slevu! Trapézové polykarbonátové desky.


Prosím, použijte minimálně znak. PVC pěněné desky dle tloušťky 2mm, 3mm, 4mm, 5mm. Pro trapézové desky Pro vlnovky Lepidla a barviva do lepidel Čistící prostředky na plexisklo Plexi panty, petlice, zámky Plexi úchytky Pro světelné panely LGP Pro světelné rámy LEDup. Vhodné pro ochranné přístřešky, krytí bazénů, přístřešky na jízdní kola, zahradní přístřešky. Elastické, hladké a transparentní trapézové desky z PVC - trapéz.


Prosvětlovací trapézové desky o tl. DOPRODEJ - AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Standardní provedení je matné, k dispozici jsou také typy s tvrzeným povrchem, jednostranně i oboustranně lesklé.


Jsou velmi odolné proti mechanickému poškozením, povětrnostním vlivům a také proti krupobití. Desky snáší vysoké teploty až do 115°C a jsou opatřeny oboustranně UV filtrem. Aktuální slevy na PVC folie › Nabídka prostupových komínků › Podzimní slevy na sortiment PIR desek › Výpočet tloušťky izolace ZDARMA › SLEVA na střešní krytinu EKOternit › Krátk. PVC desky ONDEX Polykarbonátové desky WT. Komůrkové (dutinkové) polykarbonátové desky jsou vynikající materiál pro tepelně izolační nerozbitné zasklívání, prosvětlování a zastřešení.


Více informací o komůrkových polykarbonátových deskách. Polykarbonát, polykarbonátové plné desky , komůrkové desky z polykarbonátu desky , trapézové desky. Postup montáže PC desek Guttagliss WABE. This feature is not available right now.


Please try again later. Patentovaný způsob výroby tzv. Modelová řada Ondex Ecolux je označení pro desky o tloušťce mm na. Hlavní předností povrchové úpravy krupička je lepší rozptyl světla a odolnost proti poškrábání. Polyvinylchloridová vlnitá deska Prisma (výprodej)- Vystaveno.


Plastové desky PVC : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mají vysokou pevnost a extrémně vysokou rázovou houževnatost. Když se na ně podíváte podrobněji, zjistíte, že všechny nejsou stejné.


Trapézové pvc desky

Některé mají povrch hladký, na jiných je jemná krupička a posledním typem jsou desky s hrubou krupičkou. U trapézových desek neprovádíme řezy na míru. Onduline (stejný profil vlny) na zastřešení terasy, balkónu, letní zahrady, na skleníky aj. Střešní desky z PVC HR - trapéz - jsou trapézové střešní desky.


Jsou vyrobeny z HR (high resistance) polyvinylchloridu ( PVC HR), díky čemuž jsou elastické, hladké a vysoce transparentní. Díky použitému materiálu jsou desky velmi lehké, což usnadňuje jejich montáž a manipulaci. Desky jsou charakteristické vysokou odolností proti nárazu, čiré provedení vyniká skvělou propustností světla a zároveň UV ochranou. Desky mají na povrchu koextrudovanou vrstvu, která vytváří zábranu proti negativnímu působení UV záření. Výrobce garantuje ochranu proti.


Podlahové desky jsou vyrobené z recyklovaného PVC. Mají výbornou tepelnou izolaci, chemickou stálost a nesnadnou hořlavost. Mají široké spektrum použití - zemědělství, průmyslové prostory, sklady, kulturní a společenské akce a pod.


Jejich montáž a demontáž je rychlá a snadná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.