čtvrtek 6. srpna 2020

Trativod cena

Na nete som si našiel nové technické riešenie ktoré na prvý pohľad vyzeralo fantasticky a celkom lacno – drenážne koše obalené geotextíliou. A ešte v tom nebola geotextília ani žiadne práce. Toto riešenie som ihneď zavrhol.


Trativod sa dá zrealizovať veľmi lacno i na solídnej úrovni. Svedčia o tom desiatky funkčných trativodov, ktoré som postavil. Stačí Vám vybudovať podobný košový systém ako z profesionálnych plastových košov – zo starých prepraviek na fľaše.


Je to fantastický nápa ktorý Vám ušetrí množstvo financií, ktoré sa pri stavbe domu zídu. Ako Vás už iste napadlo. A je jedno, zda jde o dešťovou vodu sváděnou z okapů rodinného domu, použitá voda z pračky, kuchyně či koupelny, nebo obsah septiku na rekreační chatě.


Cena obvyklá v místě a čase zpracování posudku č. Darling, kanalizace jedná se o trativod , oplocení, plotová vrátka, přípojka vody DN. Jul Zákazníkov zaujíma aj cena vsakovacieho zariadenia – cena VZ závisí od hmotnosti blokov. Pre rodinný dom netreba kupovať extrémne. Inzerát Kameninová roura- trativod. Karviná, cena 148Kč, od Ján Juračko na Sbazar.


Predam bednicky vhodne na ovocie a zeleninu či trativod rôzne rozmery cena od 0. Darujem betóny vhodne do trat. Drenážny potrubný systém - Drenážna rúra 65. Keď sa na pozemkoch a najmä v okolí obydlí začne hromadiť voda, nie je to vôbec dobrá správa.


Preto treba rýchlo konať a vybudovať jednoduchú, alebo aj zložitejšiu, odvodňovaciu drenáž, aby ste predišli, či zabránili väčším nepríjemnostiam spôsobeným práve nadmerným hromadením vody v blízkom okolí vášho domu. Zdravim, prosim o radu. Potrebujem zviest dazdovu vodu z okapov (plocha strechy cca 60m2). Rury z okapov som napojil do plastovych rur( PVC rura 110).


Plastove rury su v zemi cca 30cm a bude mi to vyustovat do jamy, ktora je vzdialena od domu cca 6m. Cena je cca rovnaké myslím že tie bloky na fonhit. Keby to nebolo také drahé idem do toho.


Trativod cena

Poradí niekto ako urobiť trativod -váham či je lepšie vykopať ja. Jde mi tedy o to jak udělat řádný a funkční trativod pro vsakování vody. Letos jsme již upravili zahradu ,takže jsme navezli více hlíny na jámu a. Přijeli jsme na víkend a mezi zahradami chyběl plot, na našem trávníku bylo asi.


Sousedův septik a trativod nám podmáčel část pozemku. Co mě na tom štve je to, že voda ze střechy jde nejdřív do jímky a dále až se. Kamoš teraz robil k domu trativod s dobrým nápadom - použil plastové prepravky na veľký objem. Prepravky zohnal na nejakom webe trativod. Okrem prípadného využívania zadržanej dažďovej vody, vsakovací systém Drenblok DB zaujme najmä svojou jednoduchosťou, univerzálnosťou použitia, rýchlosťou montáže a výhodnou cenou.


Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou. DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Ada: Pružnosť vybavenia objednávky, cena , poradenstvo Eňa: Ochota personálu pri výbere, rýchlosť dodania Viac informácií Len u nás v predaji Pomáhame a podporujeme V. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.