středa 26. srpna 2020

Umyvadlo purity

PURITY keramické umyvadlo 120x45cm, s odkl. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Nemůžete vyplnit toto pole. Zeď Samolepka Hello Kitty s domečky 1x cm. Nastěhujte roztomilé kočičky Hello Kitty do pokojíčků svých ratolestí !

Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Keramické umyvadlo s přepadem materiál: sanitární keramika rozměry:. Umyvadlo je s otvorem pro stojánkovou baterii. Zadejte nám poptávku.


Další náměty v galerii. Skladem v Líbeznicích. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Tato série nábytku je určená pod keramická umyvadla Purity.

Zajímavé hranaté umyvadlo s kulatou hranou je doplněno o praktickou skříňku, která má dvě zásuvky, poskytující. Na objednávku Na objednávku. Späť Dostupnosť produktu.


Cena umyvadla je bez baterie a výpusti. Možnost instalace: L - polozápustné. Série nabízí přísně kvadratickou linii i jemné zaoblení.


Novinkou je závěsné WC a urinál, úspěšně kombinující. Umývadlo s otvorom na batériu. Rockstone deska Široká škála koupelnových skříněk. Sapho AVICE deska 100x50cm, dub Rover-. Hodnocení produktu:.


Uzatvárateľná guľatá výpusť pre umývadla s prepadom. Je opatřeno jak otvorem přepadu, tak instalačním otvorem pro instalaci stojánkové baterie. Koupelnové umyvadlo Corian Purity.


Villeroy Boch Subway 2. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Vážení zákazníci, dne 9.

SISTEMA V keramické umyvadlo. Kerasan - sanitární keramika Kerasan, sprchové vaničky Kerasan. Sanitární keramika KERASAN. Po kliknutí na obrázek se zobrazí nabídka produktů z dotyčné série na našem e-shopu.


Děkujeme za pochopení. Výpusť pre umývadlá s prepadom, keramická zátka. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Bez DPH: 1078€ Obľúbený produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.