čtvrtek 27. srpna 2020

Umyvadlo strada

Balení bez sifonu a baterie. Montážní sadu je nutné dokoupit. Rozměry umyvadla jsou 60x45x15. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Glazovaná zadní stěna, broušená spodní strana. Včetně výřezové šablony. Zvukovoizolačné vložka na stě. Ak objednáte teraz, predpokladané dodanie je. Do obchodu kupelnepegas.


Odporúčaný zákazníkmi. Nábytkové umývadlo bez otvoru pre batériu farba biela z jemnej. DPH (23€ bez DPH) 438. Pokračovaním prezerania stránky, súhlasíte s používaním cookies. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times.


Umyvadlo strada

Dita Eve Fantasy Kasia Kora Lila Lima Mada. Výrobce: Ideal Standard: Záruka: měsíce: Kód: Id_. IDEAL Standard STRADA umyvadlo.


Strada Trend Ventuno Marmy 1. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Zadní strana není glazovaná. Pre nákup v tomto internetovom obchode povoľte vo svojom prehliadači JavaScript. Hodnotenie produktu:. Umývadlo bez prepadu, glazovaná zadná stena.


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. ROLTECHNIK - Jednokřídlé sprchové dveře OBDNL(P)s pevnou stěnou OBDB. Jednokřídlé pantové dveře OBDNL(P)a pevná stěna OBDB zaujmou každého svým atraktivním odlehčeným vzhledem. Vás dovolujeme informovat o aktuálním stavu dodávek a objednávek našeho e-shopu.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Umyvadla značky Ideal Standard. Instalace na stěnu nebo v kombinaci se skříňkou pod umyvadlo. Vážení zákazníci, v pátek 1. Lze ho instalovat na stěnu nebo použít s koupelnovým nábytkem. Provoz ve čtyřčlenné a větší rodi.


LUXUSNÁ KÚPEĽŇA - všetko do kúpeľne. Osobný odber je opäť obnovený. Ak je to však možné prosíme Vás o voľbu dopravy kuriérom a platbu prevodom, znížili sme pre Vás hodnotu objednávky pre dopravu zadarmo iba na EUR.


Vrchní deska s výřezem je součástí balení. K sestavení ideální koupelny již nemusíte shánět. Tu sa nachádzate: Heureka. Vyhľadávanie umyvadlo na dosku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.