pátek 28. srpna 2020

Umyvadlová baterie s výpustí

Cubito-N umyvadlová baterie s výpustí klik-klak. Páková stojánková umyvadlová baterie s výpustí. V chromovém provedení. Ramínko je ve výšce cm.


Umyvadlová stojánková baterie Rosa s výpustí. Krásná a přirozeně tvarovaná. Její ladné a pozvolné linie, oblé tvary a harmonické proporce jsou navrženy tak, aby vkusně doplnily vaši koupelnu stylem, který potěší. Baterie Rosa jsou vhodné zejména k umyvadlům ze stejnojmenného konceptu. Grohe Essence - Páková umy.


Combi-sada pro kombin. NRZ-pravá COMBINRZ-R. Ventil umyvadlový Sapho SMALL PRO U. Citypro umyvadlová baterie 1mm s výpustí , chrom. Detail produktu Do obchodu. Hansgrohe Focus EPáková umyvadlová baterie 1s výpustí , chrom.


Umyvadlová baterie s výpustí

Kludi LOGO NEO umyvadlová jednopáková baterie DN 10. Stojánková kohoutková umyvadlová baterie. Součástí baterie je i balíček s označením vody v anglickém. Vysoce efektní otevřený průtok vody, s výpustí ovládanou táhlem, keramická kartuš mm, vč.


Svou štíhlou siluetou podporují styl koupelnového konceptu Classic. Perlátor mají skrytý tak, že neruší minimalistický dojem z baterie ani při pohledu z boku. Lze jej vyjmout pomocí běžné kovové mince (koruny), kterou máme po ruce takřka vždy. Kód: BIDETSET06-RETRO-BR. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Novaservis, který používá zásadně originální náhradní díly.


Umyvadlová baterie s výpustí

Baterie s dlouhou životností pro nadčasový design a bezproblémovou funkčnost v okolí umyvadla. Tato umyvadlová páková baterie je součástí designové řady značky Hansgrohe vyznačující se moderní jednoduchostí a skvělou techničností. Vzhled baterie lze velmi dobře kombinovat s dalším zařízením v koupelně. Ve stejné řadě najdete také baterie k bidetu, do vany a. Vododvodní baterie umyvadlové.


S -LINE SL2umyvadlová stojánková baterie s výpustí. Vodovodní baterie ) Hodnocení produktu:. Nová exkluzivní série baterií S -line Pro představuje skvělý poměr cena-výkon. Neohodnoceno Značka: Novaservis.


Umyvadlová baterie s výpustí

Popis produktu Sapho ANTEA stojánková umyvadlová baterie s výpustí , růžové zlato. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání umyvadlová baterie s výpustí.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Metris umyvadlová baterie 2s výpustí. Tato umyvadlová stojánková baterie , patří do řady vodovodních baterií Sonáta, která se vyznačuje robustním vzhledem a tichým chodem. Tříkroková kartuš zaručuje jednoduchou obsluhu a snižuje spotřebu vody.


Velmi kvalitní povrchová úprava a spolehlivost je samozřejmostí. WATER HOUSE BELLA Baterie sprchová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.