úterý 25. srpna 2020

Virivky spa

Přihlaste se k odebírání nov. Jsme velice spokojení celá rodina (máme děti). Využíváme ho celoročně jak na plavání, tak i jako vířivku. Největší předností k užívání je to, že máme po celou dobu nastavenou teplotu.


Součástí nabídky spa , wellness, vířivek a saun, je vždy komplexní přístup od návrhu po realizaci vč. D vizualizace, montáže vířivky nebo wellness a také, záruky na veškeré produkty wellness zařízení a vířivých van a také samotnou montáž a práci. Doprajte si dokonalý relax u vás doma s akrylátovou či nafukovacou záhradnou vírivkou od Mountfieldu. Užite si dokonalú relaxáciu v niektorej z našich exkluzívnych víriviek. BESTWAY Lay-Z- Spa Milan Airjet Plus m × cm.


Užijte si relaxaci v některé z našich exkluzivních vířivých van. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. Vírivý bazén Pure Spa Bubble Massage XL Relaxácia celý rok! Vitajte na stránkach firmy EuroWellness s. Nákup vírivky a dovoz do zah. Hlavnou oblasťou nášho predaja sú domáce a komerčné spa , vírivky rodinné aj vonkajšie, SWIM SPA a fínske sauny.


Virivky spa

Naše SWIM SPA ponúkame tiež ako kombinované plavecké bazény so samostatnou oddelenou vírivkou. Vírivka u SWIM SPA už teda nie je kompromis. Tešíme sa na Vašu návštevu a ďakujeme Vám za dôveru v našu. VÍRIVKY Pokiaľ hľadáte vírivky kvalitné, bezpečné, zdraviu prospešné, ľahko ovládateľné, nenáročné na údržbu a úsporné. Swim Spa do ktorého som sa zamiloval.


Spĺňa všetky moje požiadavky. Potreboval som urobiť iba jednoduchú stavebnú predprípravu. Osadili mi ho vonku na záhrade a využívam ho fakt celý rok…. Má perfektný šesť tryskový nastaviteľný protiprú vďaka čomu ho pravidelne využívam na plávanie av sebe má zabudovanú celú technológiu od filtrovania až po ohrev.


Ten správny relax po náročnom dni. S ľahkosťou vás zbavia stresu, uvoľnia telo, dušu aj myseľ. Nechajte sa rozmaznávať v pohodlí Vášho domova. Vylepšuje životný štýl, prospieva zdraviu a uľavuje od stresu.


Vďaka blahodárnym účinkom vody, tepla, masáže a pokoja tvoria produkty od Aquamarine Spa ideálne prostredie pre váš vyvážený život. Ponořte se do luxusu s kanadskou značkou Hydropool. Prodáváme venkovní vířivé vany švédské značky IQue. Díky vysoké kvalitě zpracování a nadstandardní výbavě patří vířivky IQue ke světové špičce.


Virivky spa

Naše Tradiční vířivky mají klasický design Spa and swim spa from Coast spas Canada. Europe dealer in Czech Republic. Bazén swim spa s protiproudem - IDOL bazény ¨ Nejširší swim spa bazén na trhu pro dokonalý požitek z plavání jako ve velkém bazénu. To i díky dokonalému river swim protiproudu.


Akrylátová vířivka a swim spa bazén jsou nejmodernější formou venkovního vnitřního, zabudovaného či nadzemního bazénu. Všechny naše vířivé vany Alexa spa jsou vyráběny v České republice s použitím těch nejlepších a nejkvalitnějších materiálů, komponentů a technologie. Přejít na seznam vířivek Naši dodavatelé komponentů (Balboa, Koller, C-M-P, Lucitech) , byli s kvalitou naši výroby velmi spokojeni, což nás posouvá na přední místo výrobců vířivých van v Evropě. Vylepšená účinnosť filtrácie aj cirkulácia vody.


Virivky spa

Ohrev až o °C za hodinu. Dodávaná vrátane komplet príslušenstva spolu s termoizolačným krytom. Nafukovacie mobilné vírivky INTEX a MSpa pre neopakovateľný pocit pokoja a relaxácie. Jednoduchá inštalácia a bohatý výber modelov. Jsme specialisté ná vířivky již let.


Máme největší showroom v ČR a prvotřídní servis je u nás samozřejmostí. Vlastní kompletní výroba vířivek a celoročních swim spa bazénů v ČR - Idol spas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.