pátek 28. srpna 2020

Výtahové šachty

U zrodu montované výtahové šachty stála myšlenka připravit produkt, který bude nejen estetický, ale zejména praktický, jehož instalace bude snadná a rychlá. Povrch výtahové šachty by měl být dostatečně pevný a tvrdý, protože výtahové šachty jsou vystaveny mechanickému zatížení zejména při pohybu osob a stěhování předmětů na chodbách. Nové výtahové šachty. Navrhneme pro Vás výtahovou šachtu na míru. Proč si vybrat naši společnost?


Máme dlouholeté zkušenosti s výtahovými šachtami. Připravíme výtahovou šachtu pro jakéhokoli dodavatele technologie. MARTIN HÁJEK realizace staveb s. Stěny šachty jsou tvořeny zdmi domu.


Pokud se výtah nachází uprostřed schodiště, býval prostor šachty chráněn (člověk před pádem do ní) pouze drátěnou mříží, později často i tabulemi ochranného drátěného skla, které se při úderu nerozsype, a ty jsou nyní často. Dbáme tak nejen na funkční, ale také estetické vlastnosti. Výtahové šachty - exteriér.


Všechny profily jsou ošetřeny základní antikorozní barvou a povrchovou barvou, odstín si vybere klient sám ze vzorníku RAL. Na opláštění výtahových šachet používáme širokou škálu materiálů. Kompatibilita se životním prostředím začíná již v okamžiku výroby sádrovláknitých produktů FERMACELL, zaměřené na šetrné zacházení. Promat nabízí řešení, např. Dodáváme výtahové šachty venkovní i vnitřní dle přání a požadavku klienta.


Zajišťujeme veškeré související práce a dodávky potřebné i instalaci šachetní konstrukce. Zajistíme vytvoření kompletní projektové dokumentace včetně požárních zpráv, statického výpočtu i souvisejících stavebních prácí. Prosklené výtahové šachty.


Výtahové šachty

Máteli jakýkoli dotaz neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře. Stavební a zemní práce, kanalizační prvky, výtahové šachty , odpady. Velkoobchod a maloobchod kanalizačním materiálem. Výhradní zastoupení významných výrobců v uvedených oborech.


Materiál je dodáván především v oblasti Prahy a středních Čech. V těchto uvedených oblastech dlouhodobě spolupracujeme. Váš dotaz jednoduchá. O tom, jakou pevnost stěn musí splňovat provedení šachty se dočtete v čl. V některých případech pak může být výhodou i takzvaná šachta v šachtě (například samonosná kovová šachta umístěná v již existující šachtě kterou ale zatěžuje pouze minimálně).


Výtahové šachty

Dodáváme ocelové výtahové šachty a to jak interiérové, tak exteriérové. Ocelové šachty jsou často jediným vhodným řešením pro přístavbu výtahu ke stávajícímu domu. Konstrukce šachty je svým provedením velice výrazným architektonickým prvkem, který dotváří celkový estetický. Zakládáme si na kvalitním zpracování a osvědčených materiálech.


Ocelové konstrukce nových výtahových šachet jsou provedeny buď do vnitřních prostor domu (v zrcadlech schodišť, světlících apod.) nebo jako venkovní přístavby novostaveb či stávajících domů. Půdorysné rozměry typového prefabrikátu výtahové šachty jsou standardně 84×m vnější a 6×m vnitřní rozměr s konstantní tloušťkou stěny 1mm. Maximální výška prefabrikátu standardně m. Prvky výtahové šachty lze vyrábět jako kompaktní uzavřené prstence (horní část dojezdu výtahů). Původní šachty jsou většinou v sítěných nebo sklodrátěných provedeních.


Dnešním požadavkům normy EN 81- toto provedení již neodpovídá. Naše společnost nabízí výměnu obložení šachet materiály, které plní požadavky požárních a výtahářských norem a snižují hlukové zatížení v bytových domech. Každý projekt je svým způsobem originální, atypický. Jedná se o nárazníky pod kabinu a protiváhu, žebřík pro vlez do prohlubně výtahové šachty , přepážka mezi protiváhou a kabinou ve spodní části šachty atd.


Nedoporučuji zřízení jímky v rohu prohlubně výtahové šachty s instalací čerpadla, protože pak vznikne problém kudy vodu odvádět, dále je nutná kontrola čerpadla a zařízení, které hlídá úroveň vody atd. Navíc je to cizí zařízení, které do výtahové šachty nepatří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.