čtvrtek 3. září 2020

Vířivé vany

Není vířivka jako vířivka a stejně tak není vír jako výr. Vířivky a jejich blahodárné víry. Blahodárné vodní víry ocení každý z nás, kdo měl možnost vyzkoušet příjem. Naši zákazníci se cítí příjemně, uvolněně.


Vám spánek, uspořádáte si myšlenky a zároveň strávíte příjemné chvíle s Vašimi. Nabízíme služby a produkty spojené s prodejem vířivek, saun, swimspa a doplňkového sortimentu. Naší vizí je prodávat kvalitní německé vířivky naším klientům a splňovat tak jejich sny.


Plánujete koupi vířivé vany a nevíte, jak na to? Poradíme vám, na co byste se měli zaměřit, když si vybíráte zahradní vířivku. Co všechno si musíte promyslet, než přistoupíte. Je jen na vás, zda si vyberete vířivku pro romantické posezení ve dvou nebo pro více osob. Díky tomu víme, jak vířivé vany navrhnout , aby byly nejen pohodlné, ale i bezporuchové, ekologické a extrémně odolné.


Na první místě je pro nás vaše pohodlí, bezpečnost našich pracovníků při výrobě a vaše při úžívání, precizní zpracování, zdravotní nezávadnost a důkladná výstupní kontrola. Spolehlivost, energetická a hydromasážní účinnost, komfort obsluhy a inovace – to všechno jsou vlastnosti vířivých van HOTSPRING. Vyzkoušejte i Vy vířivé vany od HOTSPRING. Zvolte si hydromasážní systém do Vaší vany. Pořízení vířivé vany je nemalou investice, která by vždy mělá být zúročena dlouholetým provozem a životnostní nejen agregátů vířivky, ale především kvalitně zpracovanou skořepinou.


Hydromasážní a masážní perličkové vany. Ergonomie sedadel vířivých hydromasážních van je klíčem ke správnému uvolnění vašich svalů, společně s vyváženým počtěm nastavitelných a uzavíratelných. Akrylátové vířivé vany znamenají sice větší počáteční investici, která se vám však časem vrátí v podobě dlouholetého užívání. Pořízení pevné vířivé vany totiž není otázka jedné či dvou sezón. Je to investice na několik let dopředu.


Vířivé vany

Profesionální komerční vířivky JACUZZI jsou určeny pro veřejné prostory jakými jsou wellness centra, bazény, privátní salóny apod. Masážní vana do koupelny poslouží při každodenní hygieně, ale takyé jako skvělá pomůcka pro celkové uvolnění a odreagování po těžkém pracovním dni. Skelet pro vířivé vany a vířivé bazény je vyráběn ze špičkového USA materiálu a je lisován na moderních italských lisech. Skelet je tvrzen a izolován polyuretanem (polyuretanovou pěnou), díky čemuž dosahuje větší pevnosti, lepší tepelné izolace – jedná se o naprostou světovou špičku určenou pro vířivky – poskytujeme Vám záruku na skořepinu let. Vítejte v našem eshopu specializovaném na prodej kvalitních vířivek.


Luxusní vířivé vany a SWIM SPA. V naší nabídce naleznete luxusní vířivky, které Vám poskytnou ten nejlepší dostupný komfort, ale také modely pro sportovní a relaxační masáž za velice příznivé ceny. ALBIXON - Simona Baumrtová doporučuje vířivé vany - Duration: 1:23.


Vířivé vany

Granitové vany mají protiskluzný povrch. Ostění vířivé vany jsou dodávány ve možných ostínech PVC, nebo sekvojového dřeva. Kombinací různých druhů velkého množství trysek, osazených v každém sedadle, vzniká příjemná masáž takřka celého těla, umocněna teplou vodou, v které jste ponořeni. Chcete si užít relax, odpočinout a vyčistit si hlavu? Právě tady si nejlépe dopřejete zasloužený odpočinek a vaše tělo načerpá novou energii.


Desjoyaux-Souhrada – vířivé vany a bazény Nový Jičín Relaxujte ve vlastním zahradním bazénu Desjoyaux. Jsme zástupcem výrobce bazénů Desjoyaux. Realizace zajišťujeme také na klíč. Prodáváme zastřešení, vířivé vany , tepelná čerpadla a veškeré příslušenství. Obrátit se na nás můžete také v případě.


Vířivé vany

Trysky jsou ve vířivkách umístěny tak, aby tlak vody stimuloval hlavní masážní body a odpočinuly si nejen Vaše svaly, ale abyste se zbavili nahromaděného stresového napětí a příjemně se zrelaxovali. Stačí jen vybrat ten správný model. Filtrační systém vířivé vany. Aby byla voda ve vířivé vaně dlouho čistá a zdravotně zcela nezávadná, používáme vysoce sofistikované filtrační systémy na nechemické bázi.


Veškeré přístroje k filtrování vody jsou osazené ve vysokotlakém filtračním okruhu, který pohání cirkulační čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.