čtvrtek 3. září 2020

Vodokružné vývěvy

Vodokružné vývěvy

Vodokružné vývěvy jsou určeny pro nejnáročnější aplikace. Jedná se o nejodolnější průmyslové vývěvy resistentní vůči nasátí nečistot. Rotor s pevnými lopatkami (1) se otáčí ve statoru (2), ve kterém je umístěn exentricky. Vývěvy jsou chlazeny protékající vodou. Pomocí odstředivé síly dochází k vytvoření vodního prstence ze servisní kapaliny (3).


Vodokružné vývěvy

Vakuová čerpadla pracují na vodokružném principu. Rotace rotoru vytvoří centrifugální silou vakuum pomocí servisní kapaliny. Komprese mezi lopatkami vtahuje plyn přes trysku do.


Kapalinokružné vývěvy se používají na odsáván í nevýbušných par a plynů. Pístové vývěvy se pou. Prodej vývěv na tvorbu vakua. Mohou být používány pro odsávání a dopravu vzduchu nebo suchých plynů, které nejsou jedo. Kompaktní vodokružné vývěvy jsou určeny pro práci do max.


Vodokružné vývěvy

Materiálové provedení je litinové, nerezové nebo ze speciální slitiny. KONTAKT VAKUUM BOHEMIA s. Sestavy s tímto druhem vývěvy mohou být průtočné, nebo mají uzavřený cirkulační okruh. Dvoustupňové vodokružné vývěvy Pompetravaini. Princip provozu vodokružné vývěvy je založen na „vodokružném základě“. Chemické čerpadlo skvělé kvality.


Jejich izotermická komprese je ideální pro výbušné a na teplo citlivé výrobky, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečí. Osvědčené vodokružné (kapalinokružné) vývěvy pro široké průmyslové použití pro čerpání téměř všech plynů a par, včetně kapalných příměsí. Jsou to robustní jednostupňové kapalinokružné bloky vývěv, určené pro stláčení plynů a par v. Target pumps - tlakové expanzní nádoby, čerpadla, solární. Litinové nebo nerezové provedení. INW vývěvy s postranním kanálem.


Lamelové vývěvy RV DO ESHOPU. Membránové vývěvy DO ESHOPU. Zejména pak v potravinářském a chemickém průmyslu.


Jsou použitelné pro čerpání téměř všech plynů a par, včetně kapalných příměsí. Oblast použití vodokružné vývěvy. Rotační vodokružné , suché i olejové vývěvy jsou určeny na odsávání vzduchu, plynů a par, stejně jako i nejrozličnějších explozivních a polymerizujících plynů. Suché vývěvy se používají hlavně pro odsávání toxických, vysoce hořlavých a páchnoucích látek. Pro zajišťování spolehlivé funkce čepadel v úpravnách vod a dalších aplikacích se uplatňují.


Jak fungují vodokružné vývěvy. Suchoběžné vývěvy a dmychadla jsou vhodné všude tam, kde je zapotřebí 1 bezolejový provoz. Vývěva je vlastně plynové čerpadlo, proto. Své uplatnění naleznou v potravinářství, zdravotnictví, tiskařství, atd. Série T- lamelové bezolejové vývěvy a dmychadla výrobce Becker Série T- lamelové bezolejové vývěvy a dmychadla výrobce Becker LAMELOVÉ VÝVĚVY.


Zajištujeme prodej a servis dmychadel Elmo pro ČR a SR. Od samého začátku své působnosti se zabývá prodejem a servisem dmychadel a vývěv, které původně vyráběla firma Siemens. Novinka od Beckeru kombinuje účinnou olejovou vývěvu se silou rootsového systému a výsledek je opravdu unikátní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.