úterý 29. září 2020

Vsakovaci system

Vsakovaci system

Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou. DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Systém založený na komorovom 3D princípe. Vsakovací systémy, TrigyShop.


Velká část plochy našeho státu je v současnosti pokryta zástavbou. Nečistoty sa zachytávajú v iglu s obslužnou šachtou, cez ktorú je možné čistenie. Vysoce kvalitní tunely a bloky pro vsakovací systémy.


S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků. Mezi progresivní řešení patří také půlkruhové tunelové zásobníky AS-KRECHT, které mají 1 zásobní kapacitu.


Vsakovaci system

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Podzemní vsakovací tunel je součástí vsakovacího systému. Slouží k odvodnění střech a zpevněných ploch. Je součástí systému pro využití dešťové vody, je napojen na přepad s. Smyslem instalace vsakovacích systémů je snížit.


Ekologický, efektívny, odolný a trvácny. VSAKOVACÍ TUNELY Speciálně navržené odvodňovací prvky pro zadržování dešťové vody a její řízené odvedení do podloží. Tam, kde není kanalizace, slouží jako přepad z nádrže na akumulaci dešťové vody nebo odvádí vodu ze střechy přímo do země.


Medzinárodný výrobca plastových rúr a tvaroviek. Plánování, měření a vypracování vsakovací jednotky je prováděno dle normy ATV-DWK-A 138. Otevírací doba Po - Pá 7:- 15:hod.


Na jednu větev neinstalujte v žádném případě trysky rozdílných typů, nebo trysky různých výrobců! Je nutné, aby trysky měly stejnou vydatnost zalévání, jinak bude docházet k tomu, že jedna tryska bude své okolí v nastaveném časovém úseku přemokřovat, další tryska za stejnou dobu nestihne pozemek zalít dostatečně. Při výstavbě každé budovy má stavitel a projektant povinnost vyřešit správné hospodaření s dešťovou vodou na pozemku. Plastové zasakovací systémy - vsakovací blok AS-NIDAPLAST efektivně odvádí dešťovou vodu ze zpevněných ploch a pozemků. Vhodné pro odvodnění parkoviště, zatravněných ploch a dalších městských pozemků.


Tým ENREGIS pracuje neustále na uplatnění získaných poznatků. V místech zástavby ovšem dochází k vsaku pouze 20ti až 30ti srážkových vod. Při správném použití vsakovacích systémů můžeme odlehčit přetížené kanalizační síti a zabránit nadměrnému zatěžování čističce odpadních vod. Tisíce let se srážková voda vsakovala v místě dopadu nebo v jeho blízkosti.


Nové budovy, dopravní trasy, parkoviště a další zpevněné plochy ale ukrajují kilometry plochy, vhodné pro přirozený vsak. Vyriešime vsakovanie na Vašom pozemku. Nejvhodnější řešení pro vsakování dešťové vody u rodinných domů.


Vsakovaci system

Stavebníci jsou ve velkých sídlech nuceni využívat akumulaci a vsakování srážkových vod. Správným návrhem nivelity travnatých ploch se může zachytit veškerá dešťová voda. Legislativní požadavek na přednostní vsakování neznamená povinnost uplatnit vsakovací zařízení u všech nových staveb. Dle současné legislativy má každý majitel nově stavěné nemovitosti povinnost řešit vsakování dešťových vod.


Požadavky na řešení srážkových vod jsou popsány v § odst. Adresa: db Betonové jímky s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.