středa 23. září 2020

Vybavení koupelen praha

Rekonstrukce koupelny, koupelen , bytového jádra Praha a okolí. Vítejte na stránkách firmy Koupeto s. Naše firma se specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelny, ale nabízíme i kompletní rekonstrukce bytů, rekonstrukce kuchyně, WC apod. Naše koupelnové studio vám nabízí široký sortiment koupelen a koupelnového vybavení prémiových značek, které si u nás můžete prohlédnout a vyzkoušet. Vybavení koupelen a doplňky od předních výrobců na trhu. Prozkoumejte sortiment vybavení koupelen a zařiďte si koupelnu přesně podle vašich představ.


Nabízíme vám ověřenou přibližně 1výrobců, kteří ve svém oboru patří mezi špičku na trhu. Popovídáme si, probereme vaše představy i poslední trendy nebo osvědčené klasiky. A můžeme si dát také kávu. Zpracování standartního i nadstandardního vybavení klientských koupelen. Vizualizaci koupelen a zpracování podkladů na PC ve vynikajícím programu VISOFT.


Počítačové návrhy koupelen ve foto kvalitě. Kvalitní a profesionální přístup ke klientům při řešení jejich požadavků. Prodej koupelnových doplňků a vybavení koupelen.


RAVAK vám nabízí přehledně řazené kategorie dle typu koupelnového vybavení. Stačí si vybrat a objednat na našem eshopu nebo navštívit vzorkovnu některého z našich partnerů! Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie.


Vše pro Vaši koupelnu. Využijte možnosti virtuálního prohlížení či stažení našich katalogů. Některé katalogy si můžete také objednat na vaši adresu. Katalogy zasíláme dle aktuální dostupnosti. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR. INPO KOUPELNY – vybavení koupelen Pořiďte si vodovodní baterie Paffoni nebo Oras. Dopřejte si ranní probuzení v nové sprše nebo večerní relaxaci v elegantní vaně. Přijďte k nám a vyberte si vybavení koupelen podle svého gusta.


Vedeme velkoobchod i maloobchod s koupelnovým vybavením, jako jsou vodovodní baterie a sprchové. Showroom Brno Showroom Praha Showroom Ostrava. Všechno koupelnové vybavení Akce Dlažba Obkla. Obklady, dlažba a vybavení koupelen : Koupelnové studio v Praze: Vymyslíme a zrealizujeme či zrekonstruujeme koupelnu na klíč do posledního detailu.


Vybavení koupelen praha

D grafický návrh a profesionální řemeslníci. Ručíme za kvalitu námi odvedené práce. Luxusní koupelny Praha - luxus pro ty, kteří znají svou cenu. Vzorková prodejna s nabídkou kvalitního a značkového vybavení koupelen s originálním řešením. Nabídka zařizovacích předmětů do koupelen - umyvadla, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, WC, splachovače, vany, sprchové vaničky, sprchové kouty.


Praha (OSOBNÍ ODBĚR ZRUŠEN DO ODVOLÁNÍ - Případné vratky a reklamace hlaste předem na níže uvedeném tel. čísle nebo e-mailu.) Tel. Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Návrhy a rekonstrukce koupelen Praha Břevnov Armati - koupelnové studio s širokou nabídkou koupelnového vybavení i doplňků Zařizujete novou koupelnu nebo toužíte po nové moderní koupelně a hledáte koupelnové studio, které provádí r. Internetový obcho e-shop: - vybavení koupelen - koupelnová nábytek - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - instalatérský materiál.


Pokud ale chcete, můžete si s námi za účelem osobní schůzky domluvit jen videohovor. Prodáváme také dřezy a dřezové baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.