pátek 18. září 2020

Výtahy plzeň

Mezi významné zakázky patřily např. Kontaktujte odborníky na výtahy s Plzně. Při montáži nových výtahů, nebo při opravě vždy postupujeme podle Vás a my dohlížíme, aby výsledek práce splňoval odborné a bezpečnostní požadavky podle norem. Neomezujeme Váš výběr na jednotlivé výrobní řady a modely výtahů.


Naopak, ke každému klientovi přistupujeme. VÝTAHY Plzeň - Elex, s. Popis firmy: Výroba, montáž a servis všech typů výtahů. Výroba a rekonstrukce výtahů a výtahových šachet. Provádí kvalitní servisní opravy výtahů. Předmětem naší činnosti jsou i výtahové šachty, plošiny pro imobilní a výtahy vhodné do rodinných domů.


Všechny naše výrobky odpovídají platným evropským normám. Mohylová 9 Plzeň 4-Doubravka. Business Description: The main production programme is the production of standar untypical and highly exclusive elevator cages.


The elevators meet all safety regulations and are fully comparable with top class foreign products. We perform assemblies and installations of all elevator kinds, modernization and reconstruction of old elevators. Od nejlepších výtahů na světě až po eskalátory a další zařízení – Otis Elevator Company neustále nově vynalézá způsoby, jak se můžete přemísťovat. Středisko Plzeň : Schindler CZ, a. Výtahy VOTO Plzeň , s. Dispečink (hlášení oprav a vyproštění osob): Tel. Společnost zaměřená na výrobu standardních, atypických a vysoce exkluzivních luxusních výtahových kabin a zdvihacích plošin.


Zabýváme se výrobou, dodávkami, montážemi a následným servisem všech typů výtahů. Zajišťuje také montáž, rekonstrukce, modernizaci, opravy výtahů a oběžné výtahy (paternoster). Výroba, montáž, generální opravy, rekonstrukce a revizní zkoušky výtahů a dalších zdvihacích zařízení – plošin, kabiny pro výtahy a elevátory, zámečnictví, ohýbání a stříhání plechů. Popis činnosti: Hlavný výrobný program je výroba štandardných, atypických a vysoko exkluzívnych luxusných výťahových kabín.


Výťahy spĺňajú všetky bezpečnostné predpisy a sú úplne zrovnateľné so špičkovými zahraničnými výrobkami. Dodávka a montáž všech typů výtahů. Foto, video (0) Blog (0) Volná místa (0). Zajišťujeme vlastní výrobu výtahových kabin, rozšířenou o celou řadu dalších výtahových komponentů. Dodáváme osobní i nákladní výtahy , konstrukce výtahových šachet, invalidní plošiny, zdvihací zařízení.


Plzeň Stoupejte výše na našich eskalátorech. Postarejte se o pohodlí pro vaše obchodní partnery, zákazníky či zaměstnance. Vyrábíme a dodáváme výtahy a eskalátory do celého světa. Denně přepravíme miliardu lidí – spolehlivě a bezpečně.


Výtahy plzeň

Jejich plánování je velmi snadné a rozměry se přizpůsobí každé šachtě. Kromě výroby se zabýváme také. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru výtahy v obci Plzeň.


Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. RD Kochánov, nerezový prosklený domovní výtah TRAVEL 5v nerezové celoprosklené šachtě. Víceúčelové zařízení Broumov okr. Tachov, domovní výtah ve stávající šachtě v provedení desek z lamina. ELETEX výtahy Eletex výtahy je ryze česká firma.


Díky dlouholetým zkušenostem, neustálému vzdělávání našeho týmu a dobré technické základně jsme připraveni se plně postarat o servisní činnosti na výtazích od výrobců Schindler, Kone, Otis a Eletec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.