čtvrtek 1. října 2020

Výhody bidetu

Chodenie na záchod je téma, ktorú mnohí považujú za tabu. Len málokto je ochotný zvážiť iné možnosti vzhľadom na citlivosť tejto témy. A to aj napriek tomu, že používanie bidetu ponúka oproti klasickému WC a používaniu toaletného papiera niekoľko výhod.


Poďme sa pozrieť, v čom sú jeho výhody. S bidety je to stejné jako s klimatizací v autě nebo obyčejnou ledničkou. Jakmile je jednou máte, už si nedovedete představit život bez nich. Na západ od nás jsou běžnou součástí koupelny.


Není důvo aby to u nás bylo. Navíc drtivá většina dotázaných BIDET běžně nepoužívá, protože nemá možnost toto zařízení v malých panelákových WC instalovat, nebo jednoduše nezná nesporné výhody BIDETU. Jaký kontrast mezi úrovní hygieny u nás proti přímořským státům na jihu Evropy, nebo Asii, či Arabskému světu, kde je BIDET používán téměř ve 1 domácností. Na rozdíl od bidetu v hlavním patře víko nevyvolává potíže a ani po jeho použití by nemělo být odstraněno, protože v případě potřeby jej můžete jednoduše aktivovat.


Sprška z bidetu je zdravá pro ženy, neboť stříkající voda vyvolá instinktivní sevření svalů pánve, čímž se posiluje pánevní dno a těmto ženám tak nehrozí ani ve vyšším věku únik moči a podobné nepříjemnosti. Bidet může být i elektronický s více funkcemi. Kromě mytí intimních částí vás. Používanie bidetu preto ocenia predovšetkým ľudia trpiacimi hemeroidmi či ženy počas menštruácie, pretože znižuje riziko vzniku infekcií a uľavuje od bolesti.


Zariadenie tiež ocenia seniori a ľudia s obmedzenou schopnosťou pohybu. Avšak jeho výhody uznajú aj úplne zdraví jedinci, pretože povýši osobnú hygienu. Spojuje výhody bidetu , šetří místo a obvykle nabízí více funkcí, než klasický bidet s vodovodní baterií.


Nespornou výhodou přídavných bidetů je možnost omytí ihned po vykonání potřeby, aniž bychom se museli přesouvat do sprchy či na samostatný bidet. Pro instalaci bidetového sedátka je zapotřebí mít poblíž. Postranní otvory u bidetu slouží pro boční. Jen díky bidetu lze dosáhnout důsledné hygieny za komfortních podmínek.


Bidetovou sprchu ocení každá žena nejen během menstruace, k důkladné hygieně není potřeba používat žádná intimní mýdla, která mohou narušit přirozenou mikrobiální flóru. Ak už ste začali uvažovať o bidete, tak je potrebné zhrnúť nasledovné výhody a fakty. Hygiena je jedna z najdôležitejších výhod bidetu.


Výhody bidetu

Toaletný papier môže spôsobiť, že na našej pokožke zostanú nežiadúce nečistoty v podobe rôznych mikroorganizmov. Z týchto následne vznikajú infekcie. Slovo bidet pochází z francouzštiny, kdy jeho význam je „poník“, a to z důvodu, že na bidetu se podstatě sedí obdobně, jako na tomto druhu koně. Mezi další výhody používání bidetu patří: Lidé, kteří mají omezenou pohyblivost, jako jsou starší lidé, nemohoucí, nebo postižení, se mohou v bidetu mýt, pokud nemohou používat vanu nebo sprchu. Dozviete sa dôležitých bodov pre správny výber bidetu , výhody a nevýhody jednotlivých riešení.


E-BOOK si môžete zdarma stiahnuť TU. Pokud už jste začali uvažovat o bidetu , tak je potřebné shrnout následující výhody a fakta. Toaletní papír může způsobit, že na naší pokožce zůstanou nežádoucí nečistoty v podobě různých mikroorganismů. Z nich následně vznikají infekce.


Bidetová tryska stříká na anální zónu provzdušněnou vodu (regulovatelná teplota) vteřin. Výhody elektronického bidetu Mytí. Abyste si mytí přizpůsobili, doporučujeme, abyste si sedli do pozice, která nejvíce vyhovuje vaši poloze těla, nastavili si libovolnou teplotu, tlak a polohu trysky pomocí tlačítek na ovládacím panelu.


Při výběru elektronického bidetu se zaměřte především na typy sprchových ramen a proudů, způsob ohřevu vody, možnosti údržby a další funkce. Nezapomeňte instalovat max. Jedině tak bude vše fungovat, jak má. Zaujaly vás výhody bidetu , ale máte malou koupelnu, do které se další sanitární zařízení už nevejde?


I na montáž spršky byste měli myslet s předstihem a při stavebních. Na co musíme myslet před nákupem sedátka. Než si ale bidetové sedátko pořídíme, musíme si dobře rozmyslet, jestli to v našem případě má vůbec smysl. Potřebujeme totiž mít v blízkosti bidetu jak přívod vody, tak také elektrickou. Elektronický BioBidet vám pomôže udržať dokonalú čistotu, slúži ako prevencia hemoroidov a dokáže asistovať aj pri liečbe iných problémov.


Odpoveď nie je úplne jednoznačná. Každé riešenie má svoje PRE a PROTI. Pravda však je, že závesné WC sa tešia čoraz väčšej obľube a zvyšujú svoj podiel na predaných WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.