pátek 2. října 2020

Vyhřívaný potah sedadla

Vyhřívaný potah sedadla

Horkovzdušná podložka autosedačky je vyrobena z vysoce kvalitních mater. Zaměřte se také na to, zda je homologován pro sedadla s airbagy nebo disponuje nadstandardními funkcemi. Rovněž existují modely, které kromě vyhřívání sedaček zvládají také masáž. Vyhřívaný potah sedadel s termostatem a přepínačem do auta 12V, KEETEC H 200. Kč (3EUR) Karbonové vyhřívaní sedadel CSH 1. Rozsah teplot 30°C - 60°C.


Ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Máme SKLADEM (ks) Značka: Compass Záruka: roky. Chránič sedadla pod a. Regulace teploty vyhřívání, anatomický tvar. Tu sa nachádzate: Heureka.


Vyhľadávanie Vyhrievany potah sedadla. Cena (€) Od: Do: Zoradiť podľa. Popis: Pro zapojení do auto-zapalovače. Potah účinně hřeje, efekt obdobný jako u vyhřívanýc.


Vyhřívaný potah sedadla

Zabudovaný termostat, ovládací panel na přívodním kabelu. Vhodné pro všechny typy automobilů, připevnění k sedadlu pomocí gumových popruhů. Potah lze použít i na sedadlech, která mají.


Kvalitní značkové zboží na rozumnou cenu. Náš internetový eshop s mnoha tisíci položkami jednoznačně uspokojí vaše potřeby. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit. Potah sedadla vyhřívaný s masáží 12V ARROW.


Kč bez DPH 58Kč s DPH. Zobrazit alternativy Příslušenství Porovna. Na ovladači je zároveň možné vyčíst aktuální úroveň vyhřátí potahu. Potah příjemně vyhřívá sedací i zádovou část, je tak ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích.


Hodnocení produktu: 1 (). Napájení 12V konektorem do zásuvky automobilového zapalovače. Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo se zesílenou konstrukcí. Luxusní vyhřívaný potah z umělé kůže, s plynulým digitálním ovladačem pro nastavení požadované teploty vyhřívání.


Vyhřívaný potah sedadla

Masážní potah sedadla z velice příjemného materiálu s ovladačem, kterým lze navolit různé masážní režimy a vyhřívání. Zapojení je provedeno do běžné. Potah napomáhá předcházet bolesti zad při dlouhé jízdě, umí masírovat šíji, bederní část i stehna. V zimním období jistě oceníte.


Jednoduchá instalace na sedadlo pomocí gumených popruhov. Vstavaný termostat zabezpečuje dodržiavanie nastavených hodnot vyhřívání. Potah je napájený z konektora cigaretového zapaľovače.


Vysokokvalitný materiál odolný voči oděru. Minimalizujte poškození sedačky a udržujte bezchybné čalounění automobilu na mnoho dalších let. Pro vaši bezpečnost je vyhřívaný potah sedadla vybaven ochranným termostatem, který chrání potah i vás před přehřátím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.