pondělí 5. října 2020

Vymazávání komínů

Vymazávání komínů

Vymazávání komínů je speciální technologie opravy a renovace starých jednovrstvých cihlových komínů. Stručně lze říci, že do spár vnitřních stěn komínového průduchu – komína je vtlačena speciální hmota Scancoat firmy SCANCORE, která zajistí zacelení spár tím zpevnění celého komínového průduchu – svislá část komína. Klasické zděné komíny, ke kterým jsou připojeny spotřebiče na tuhá paliva – dřevo, uhlí, pelety, jsou v důsledku průchodu spalin a působením kondenzačních par vystaveny velké míře opotřebení. Před vymazáním komínů. Po aplikaci směsi Scancoat a jejím vytvrdnutí se celý komín mechanicky zpevní.


Vymazávání komínů

Ukázky vymazávání komínů Činžovní dům Praha – Radlice Tato akce byla mimo jiné celá natočena a spolu s českým zastoupením firmy Scancore sestříhána a nyní ji můžete shlédnout na tomto videu. Orientační ceny vymazávání komínů. Konkrétní nabídku je možné zpracovat až po fyzick é prohlídce komínu a stavby přímo na místě realizace. Základní požadavky pro realizaci jsou uvedeny zde – kdy nelze komín vymazat. Nabídková cena zahrnuje fyzickou obhlídku na místě, veškerý materiál a práci, dále dopravné a nezbytnou revizi spalinové cesty.


Základem celé metody je speciální směs Scancoat obsahující skelné vlákna, která se po smíchání s vodou a za použití speciální mechanizace shora vlévá do komínového průduchu. Více informací najdete zde. Nabízíme také moderní technologii vymazávání komínů technologií KERATECH. V těchto zemích se používá již více než let.


Vymazávání komínů

Vložkování komínů je v současnosti nejrozšířenější způsob rekonstrukce a obnovy komínu. Požadavky moderních spotřebičů paliv na spalinovou cestu jsou dnes zcela odlišné, než jaké byly v dobách, kdy se stavěly převážně jednovrstvé zděné komíny. Zejména se jedná o odolnost vůči vlhkosti, nenasákavost a schopnost bezpečně odvést spaliny s nízkou teplotou. Frézování komínů je technologický postup pro obnovu komínů , kterým se zajišťuje zvětšení průměru komínového průduchu.


Naší specializací jsou zejména opravy a rekonstrukce starých zděných komínů pomocí speciální techniky, nazývané “ vymazávání komínů ”. Tento postup opravy je velice šetrný ke zděným komínům a navíc zlepšuje jejich vlastnosti, zejména pak požární bezpečnost a mechanickou pevnost. Komín je nejčastěji svislá konstrukce, která je určena k odvodu spalin ze spotřebičů paliva, jako jsou kamna, krby, krbové vložky, kotle a další. Původní komíny se vyráběli ze dřeva či z hlíny, postupem času se přešlo na zděné cihlové komíny, které patří mezi nejznámější.


Kominické práce pro Vás v oblasti Praha a Středočeský kraj. Hrusice,Mnichovice,Mirošovice,Ondřejov,Senohraby,Svojetice,Třemblat,Stříbrná Skalice,Chocerady. Vyvložkování komínu je v české republice asi nejpoužívanějším typem rekonstrukce komínů.


Současné palivové spotřebiče mají daleko vyšší nároky na spalinovou cestu, než jaké mohou poskytnout klasické jednovrstvé komíny. Provádím frézování, vymazávání , vložkování, opravy a revize komínů. Dále nabízím autorizované měření emisí, kominické práce, výrobu a montáž třísložkových komínů. Naplánovat trasu Trasa.


Vymazávání komínů

Poslat poptávku Popt. Provádíme vložkování komínů a stavbu kovových třísložkových komínů - vystavení Revizní zprávy samozřejmostí. Pravidelné roční kontroly dle vyhlášky č. Videoprezentace-ohebný hřídel. Na zakázkách a stavbách dle potřeby. Komínové systémy Schiedel jsou vhodné pro novou výstavbu a pro v. Zabývám se kominictvím.


Dělám revize, čištění a kontroly komínů , kouřovody, plechové komíny, výstavba a demolice komínů , opravy, frézování, vložkování a vymázávání komínů , spalinové cesty ke kondenzačním a turbo kotlům, měření tahu komínů , klempířské a zámečnické práce, nátěry střech. Dodatečné vymazávání komínů - nová unikátní metoda ze Skandinávie. Firma Vladimír Červinka byla založena 1. Od počátku svého podnikání se zabývá rekonstrukcemi komínů , frézováním a čištěním komínů , vložkováním komínů , vymazáním komínů , prohlídkami průmyslovou kamerou a poradenstvím.


Rádi Vám vyjdeme vstříc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.