středa 7. října 2020

Zrcátko kovoplast

Jsme výrobce a zároveň prodejce kvalitních litinových ručních pump, zpětných zrcátek a držáků pro automobilový průmysl, krbových kamen, sporáků, trezorů, skříní na zbraně a mnoho dalšího. SORTIMENT: kompletní sortiment firmy Kovoplast , železářství a kuchyňské potřeby : VEDOUCÍ: sl. Dom ů ZRCÁTKO Z 750. Have a look at our full, comprehensive and comprehendable kovoplast. Nabízí prodej zpětných zrcátek na automobily.


Zrcátko kovoplast

Automobilové zrcátko , Vstřikování do 50t, Vstřikování 51t-200t. Zpětná zrcátka a držáky pro nákl. Výroba televizních antén. Rozměry: 183x347xmm.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Zrcátko Z4Kovoplast , česká výroba. Pokud se vám jakkoli poškodí zpětné zrcátko , vzpomeňtě si na nás. V našem sortimentu najdete například.


Sklo zadního čela, 017- 03-0-001. KOVOPLAST CHLUMEC NAD CIDLINOU. Jestli ti tam stačí jen obič zrcatko ,tak to obkresli a vyřízne ti to každej sklenář,pak to přilep. ZRCATKO MEKRA 24V VYHRIVANE, 958. DÍLY DLE ZNAČKY VOZIDLA.


Elektromagnetické klaksony. Z-3zpětné zrcátko. Z 350-nájezdové, zrcátko Z 700. Z 2plast, zrcátko Z 700. V- vyhřívané, zrcátko Z 430. P zpětné zrcátko R300.


Kompletní pravé zrcátko ŠKODA OCTAVIA II, s pamětí, s osvětlením prahu. Značka: SKODA, Model:. Všechny informace o produktu Auto zrcátko Kovoplast Z-350. Klasické velkoplošné zpětné zrcátko s homologací českého výrobce Kovoplast Chlumec nad Cidlinou. Možnost osobního převzetí v Brně od září do května.


Inzerát zrcátko pro nákladní auto Kovoplast Typ Z 3v okrese Hlavní město Praha, cena 200Kč, od Jan Mühldorf na Sbazar. Podle zákona o evidenci tržeb j. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. MAIN MIRRORS SOR(C,LH ) in fulltext SOR search B45: WWW.


Prodám vyobrazené nekompletní zrcátko pro staré veterány, originální výroby Kovoplast Chlumec nad Cidlinou typ Z2- zrcátko je bez zrcadlícího skla, myslím půjde poměrně snadno vyříznout, zabrousit a vložit. Celkový stav zrcadla je velmi dobrý viz fotografie, obvodová guma je v bezvadném stavu, kloub pevný. Z4Kovoplast (vnitřní, pomocné) Klasické malé zpětné zrcátko českého výrobce Kovoplast Chlumec nad Cidlinou. Tento typ se používal v mnoha podobách již u prvních Karos řady 7jako hlavní zrcátko a používá se dodnes převážně jako doplňkové nebo vnitřní. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Zobrazit plnou verzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.