čtvrtek 21. ledna 2021

Vzorkovací ventil

Vzorkovací ventil

Konstrukčně zde navazujeme na již osvědčený hygienický vzorkovací ventil s ručním ovládáním. Umístění volitelné proplachovací přípojky je možné pro tuto variantu na vyžádání. Díky tomu je možné připojení na.


Vzorkovací ventil je vybaven otvorem pro snadné dezinfekci. Provedeme Vás poptávkou, abychom na nic nezapomněli. Vzorkový ventil (vzorkový kohout) pro ochutnávání vzorků vyrobeného nápoje přímo z fermentační nádrže během procesu výroby nápoje. EUR EUR bez DPH EUR EUR. EUR EUR bez DPH 1EUR EUR bez DPH ks.


Ventil je sterilizován na místěalkoholem nebo parou. Membránový vzorkovací ventil SB Alfa Laval Membránový vzorkovací ventil SB. Technikcé parametry: Material: ve styku s produkte1. In-line hygienický vzorkovací ventil. AISI 3L ) alternativně : 1. Klasický vzorkovací ventil společnosti Keofitt.


Jedná se o nejměnší vzorkvoací ventil. Vhodný pro různá odvětví jako. Nerezový vzorkovací ventil , závitový. Ovládání: šroubovaním dříku. Maximální pracovní tlak: bar.


MTS-SV1-DN8TC Odberový ventil dezinfikovateľný DNTC je rozširujúcim zariadením na odber vzoriek produktu počas procesu dozrievania fermentácie v nádrži. L) Povrchy: v kontaktu s povrcheRa ≤ ƹm Provoz. Hygienický vzorkovací ventil pro bezpečný odběr vzorků z potrubí nebo zásobníků. EHEDG a 3-A certifikace. Po montáži je vhodné dezifikovat výstupní nerezové potrubí plamenem.


Průtok vzorku může být regulován a ventil může být uzavřen imbusovým klíčem. Ventily jsou obzvláště vhodné pro agresivní média v procesních zařízeních. Silikonové těsnění klapek Vybrat parametry. Ruční ovládací páka s bajonet. Môže sa použiť na izoláciu, ako vzorkovací ventil.


Zabraňuje úniku oleja, plynu, vzduchu a pod. Prepojovací konektor môže byť. Při otevření ventilu se disk zdvihne směrem do potrubí či tlakové nádoby.


Kulový ventil DNpro odběr vzorků nápoje sanitovatelný, připojený spojením TriClamp DNna armaturu ST základního tanku. Ceník armatur SV: Diagram umístění rozšiřujících armatur modulárního systému CCT-M Rozšiřující armatury jsou volitelným. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.


Continue to Swagelok. EFT nakupuje jejich nerezovou ocel přímo od ocelářských společností na Tchaj-wanu, aby byla zajištěna jejich 1 čistota. Používa sa na predohriatie kvapalín pre zabránenie kondenzácie plynov alebo k odpareniu kvapaliny pred analýzou plynu.


Konštrukcia HPR-pozostáva z výmenníka tepla a častí pre reguláciu tlaku. Ventily majú ATEX certifikáciu pre použitie vo výbušnom prostredí. Dodavatelé pitné vody určené pro veřejné využití musí provádět pravidelnou roční kontrolu vody za účelem prevence před výskytem Legionely.


Nabízíme širokou škálu potrubních komponent jako jsou šroubení, ventily, kohouty, rychlospojky, hadice a hadicové koncovky, regulátory tlaku, filtry, trubky, nářadí, manometry a měřící přístroje, vzorkovací láhve od kvalitních světových výrobců SUPERLOK, Pressure Tech, WISE CONTROL, Sandvik a Parker.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.