úterý 9. února 2021

Wc s bidetovou tryskou

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Wc Toilets? New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Kombinovaný klozet zadní s bidetovou tryskou. Klozet se zabudovanou bidetovou tryskou. SOLUZIONE WC závěsné 35x55cm s bidetovou. WC VitrA s bidetovací tryska.


WC s bidetem v jednom výrobku. Jednoduchá instalace, šetří místo ve vaší koupelně. Použitelné na všechy nádržky pro zazdění všech výrobců a je plnohodnotnou náhradou bidetu či bidetovacího zařízení.

Od klasickej WC misy sa líši vstavanou bidetovou tryskou , ktorá je nastaviteľná. Nie je potrebné pripojenie k elektrickej sieti. Výborné riešenie do malých kúpeľní. Ponúkame viacero dizajnov - vyberie si naozaj každý. WC bidet 2v šetří místo i peníze.


WC mísa s integrovaným bidetem (2v1) - v zadní části horního okraje wc mísy je instalována bidetová tryska. Toto řešení je vhodné pro všechny, kteří nemají dostatek místa pro umístění bidetu nebo nechtějí použít samostatnou bidetovou spršku. Nadčasový švajčiarsky dizajn, jednoduché ovládanie a štandardné rozmery. To sú základné charakteristiky klozetu Cleanet Navia s integrovanou s bidetovou tryskou.


PŘIPOJENÍ NA VODU: mísa s bidetovou tryskou sa dá jednoduše napojit flexihadičkou na zdroj vody – podomítkový ventil, podomítková páková baterie, podomítková termostatická baterie, rohový ventil apod. Skladom 23€ bez DPH. Tryska s možností napojení na teplou i studenou vodu je již součástí WC. Asi modelů v nabídce. Nejedná se o přídavné sedátko, tryska je zabudovaná v keramice.


Závěsná wc mísa s integrovanou bidetovou tryskou STANDARD TP320. Jedná se o standardní závěsné wc s bidetovou tryskou zabudovanou přímo v límci keramické mísy, na které lze napojit studenou nebo teplou – předmíchanou vodu. Tryska z pochromovaného plastu je propojena do zadní dutiny závěsné mísy.


Směr proudu vody můžete mechanicky nastavit pomocí vnitřního kloubu.

Sprchové toalety jako Vitra V care, Grohe Sensia Arena, Geberit Sela se brzo stanou součástí. WC CLEANET NAVIA S BIDETOVOU TRYSKOU. Dostupnost: do dnů.


Jedná se o standardní kombi wc s bidetovou tryskou zabudovanou přímo v límci keramické mísy, na které lze napojit studenou nebo teplou – předmíchanou vodu. Sedátko není součástí WC , vhodný typ. Bidetová sprška je plastová s nastavitelnou trysku.


V zadní části horního okraje WC mísy je instalována.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.