úterý 13. dubna 2021

Wc komfort yb 770

Dříve byl totožný model prodáván pod označením YB- 770. Jedno z nejlepších elektronických bidetových sedátek dostupných na našem trhu. Instalace na běžnou WC mísu, snadné použití, plno pokročilých funkcí. Bidet WC KOMFORT YB- 7jest prestiżowym, luksusowym modelem z naszej oferty. Posiada dwie chromowane dysze, pilot zdalnego sterowania, samoczyszczenie, przepływowe ogrzewanie wody, mnóstwo.


Wc komfort yb 770

Nabízí na asijské bidety až netradičně velké sedátko (délka otvoru 25cm, šířka 20cm). Prodloužené verze bidetů jsou delší o 30mm, délka vnitřního otvoru sedáku je 300mm. Disponuje dvoma tryskami, diaľkovým ovládaním, samočistením, prietokovým ohrevom vody, mnohými druhmi masáží a vie aj osušiť. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Starostlivé umytie na WC. Náš luxusný bidet WC KOMFORT YB- 7je nielen nádherný, ale je priamo nabitý funkciami, ktoré inde budete hľadať len veľmi ťažko. WC KOMFORT - elektronické bidety výhradní dovozce a distributor elektronických bidetů WC KOMFORT a digitálních toalet VOVO Princess. Velkoobchod sanitárním zbožím. Prohlédněte si naši nabídku elektronických bidetových sedátek.


Wc komfort yb 770

Skip navigation Sign in. WC Komfort YB-7- Pytania i odpowiedzi. Zastąpił on urządzenie YB - 7, oferuje te same funkcje, jednak ma panel Na swoich stronach ING Usługi dla Biznesu S. Ci korzystanie z nich oraz w celach statystycznych i analitycznych.


Máte raději silný, úzký proud než širší a jemnější? S bidetem YB - 7máte jistotu, že si vždy vyberete. Ke mycí trysce se třemi malými otvory, která je ve standardním balení, si můžete přikoupit tuto výměnnou koncovku, která má jeden otvor pro úzký a silný vodní proud.


Wc komfort yb 770

Závěsná WC mísa se skrytým přívodem elektřiny a vody je zárukou, že Vaše WC bude vypadat skutečně elegantně. Disponuje dvěma tryskami, dálkovým ovládáním, samočištěním, průtokovým ohřevem vody a umí i osušit. Prodej a servis přídavných elektronických bidetů a digitálních toalet. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Elektronický bidet YB - 7. Bidet Spray Bum Gun Australian Installation. Państwo skręcać jak dżdżownice szukając przycisków, w dodatku ustawionych horyzontalnie, na pewno docenią Państwo wolność korzystania z pilota zdalnego sterowania. Okrem toho, že je to neekonomické, navyše zásoba vody v minibojleru vydrží zhruba na minútu umývanie, takže môžete zabudnúť na príjemné niekoľkominútové masáže. Bidetové sedátko - Intimus - Váš nepostradatelný cenově dostupný hygienický komfort , nenahraditelný v menších koupelnách a šetřící prostor ve větších.


Wc komfort yb 770

Vybrať si môžete aj vybavenejší model YB - 770. WC miestu tak, ako iná, obyčajná sedátka. WC KOMFORT deska sedesowa z bidetem YB - 7z pil zobacz opis produktu poznaj wiarygodne opinie przeczytaj recenzje sprawdź dane techniczne. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Připevní se na klasickou porcelánovou WC mísu tak, jako jiná, obyčejná sedátka.


I jeho tvar je jiný: jemná sprška do široka směřovaná dopředu pro dámy a užší a silnější proud směřovaný dozadu na konečník. WC KOMFORT YB-7nemá jednu univerzální trysku, ale dvě - jednu dámskou a jednu konečníkovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.