pátek 30. dubna 2021

Wc zástěny

Wc zástěny

Zakázková výroba na míru. Sanitární příčky, sanitární kabiny, WC stěny, sanitární stěny do suchých i mokrých prostor - variabilita řešení, nízké náklady. Dělící a oddělovací stěny pro WC , sprchy a šatny. Dlouholetá zkušenost, desítky realizovaných projektů všech velikostí. Zaměření, doprava a montáž jsou samozřejmostí.


Wc zástěny

Dodáváme WC kabinky a sprchové zástěny. Součástí naší nabídky jsou i speciální WC kabinky pro mateřské školky. Společnost ALSANIT najít produkty z širšího interiérový design průmyslu, především sociální zařízení.


V rámci investic do vybavení nabídku na sanitární příčky zahrnuje HPL wc kabinky a wc příčky vyrobené z vrstveného dřeva, které vykonávají dobře v oblastech s vysokou vlhkostí. Navíc WC za trvale nejnižší ceny. Materiálové provedení kabin vysokotlakého laminátu HPL tl. Veškeré kovové doplňkové konstrukce jsou z nerez oceli AISI 316L nebo nylonu. Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny!


Vyberte si design, rozměr i materiál přesně podle vašich představ. Paravánem jednoduše rozdělíte nebo nápaditě doplníte jakýkoli prostor. Skvěle ho využijete do bytu, kanceláře, kavárny, restaurace nebo masérny. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny.


Instruktážní video instalace předstěnových WC systémů tuzemského výrobce ALCA PLAST. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Součástí linky sprchových kabin jsou jednoduché sprchové příčky ve tvaru I, propracovanější sprchové kabiny ve tvaru L nebo T, a pro ty nejnáročnější sprchy vybavené dveřmi a zavíráním. Toužíte po koupelích i sprchování, ale nemáte dostatek místa jak pro vanu, tak pro sprchový kout?


Wc zástěny

Potom je vanová zástěna právě pro vás! Vybírat můžete ze dvou variant vanových zástěn - pohyblivé zástěny jsou praktické díky možnosti sklopení nad vanu a nezabírají tak při neužívání místo. SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY Lehká a 1 voděodolná dělící příčka zachovávající hygienickou čistotu. Snadná a rychlá montáž.


WC , doporučujeme alespoň část sprchové zástěny osadit neprůhlednou stěnou Co znamená úprava skla proti usazováni vodního kamene? Nabízíme zejména koupelnový nábytek, zrcadla, obklady, radiátory, WC , vanové zástěny , kachličky, vany rohové a prádelní koše. Vanové zástěny koupit o objednat u OBI. Dětská WC sedátka na toaletu - Bagno. Všechny sprchové zástěny SanSwiss splňují evropskou normu EN.


WC sedátko s integrovaným dětským sedátkem Sapho SoftClose, polypropylen, bílá. WC kombi tvoří samostatnou WC mísu s nádrží. Nejdůležitější je zvolit správný typ odpadu a způsob splachování. V naší nabídce máte na výběr odpad vodorovný, svislý nebo šikmý s hlubokým nebo plochých splachováním. Jejich design vás okouzlí.


Motiv vytištěný na tiskárně Rho Vetrocer anorganickými keramickými inkousty odolnými proti poškrábání a vlhkému prostředí. V nabídce naleznete kombi wc i závěsné toalety se spodním či zadním odpadem z materiálů jako jsou keramika nebo litý mramor. Ve výběru vám mohou pomoci naše filtry, do kterých zadáte produkt či materiál nebo si můžete produkty seřadit dle ceny a oblíbenosti.


K toaletám také nabízíme stylová wc sedátka. WC sedátko Příslušenství Bidety Závěsný bidet Stojící bidet Vodovodní baterie Umyvadlová baterie Bidetová baterie Sprchová baterie Vanová baterie Dřezová baterie Sprchové příslušenství Příslušenství k bateriím Podomítkové mod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.