úterý 13. července 2021

Závitnice instalatérská

Tired of paying maintenance fees for a timeshare you no longer use? Ready to vacation NOW? Browse last minute rentals. Our Site generates Real Offers. Watch them come in live.


Sada obsahuje ruční závitník s ráčnovým systémem pro snadnou obsluhu. Prodám instalatérská závitnice 2ks viz foto Cenu nabídněte Libochovice, Bohušovice, Litoměřice Nabídněte: Li. Souprava obsahuje vyměnitelné hlavice, ráčnu a vhodnou páku. Instalatérská závitnice - Kontaktní údaje Instalatérská závitnicetento inzerát již není platný!


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma. KG Nosnost zvedáku,Minimální výška: 1mm Výška sl. REMS eva – instalatérova závitnice. Velmi lehké nařezávání a řezání závitů. Ráčna z oceli, potažená silnou vrstvou plastu.


Závitnice instalatérská

Pouze jeden druh rychlovyměnitelných závitořezných hlav. Kvalitní nerezové závitořezné čelisti. Materiál: Železo a ocel. Hmotnost: cca 1kg. Plně funkční v dobrém stavu.


Dlouhou dobu nepoužívána. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Osvědčená kvalitní závitnice s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Závitník strojní NAREX M14x5.


Závitnice instalatérská

Inzerát Instalaterské závitníky a očka v okrese Brno-město, cena dohodou, od Karkyz na Sbazar. M výše-vše nové nepoužité Osobní odběr v Brně, případně po domluvě poštou. Prodám velkou instalatérskou závitnici RAPID 3. Tento inzerát již není platný.


K závitnici jsou k dispozici sad radi. INSTALATÉRSKÁ PRUŽINA PÉRO ČISTIČ NA ODPAD METRŮ čištění na odpady. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Odběrné místa po celé ČR. Výhody pro zaregistrované zákazníky.


Různe druhy platby a dopravy. Inzerát Zavitnice v okrese Hlavní město Praha, cena 800Kč, od honigmilan na Sbazar. Stavitelný výstružník pro. E-shop s ručním nářadím a zahradní technikou.


M12x7 M14x M16x M18x M20x, tolerance oček 6g Technické parametry: info: DIN 22 DIN 3technické parametry: M12-M20. Vrbka - vibrační desky, vibrační pěchy, hladičky, nářadí a mnohem více, tel. Vážení přátelé, tento inzerát byl již bohužel smazán a vyřazen z našeho hledání. Zde se nacházíte Řezání závitů - JOPO, JOPAL, HERBERT.


Závitnice instalatérská

Obdobně si neznámý zloděj počínal také z pondělí 23. Rtyni v Podkrkonoší vloupal do nákladového prostoru vozidla Peugeot a odcizil z něho ruční nářadí (vrtací a bourací kladivo, instalatérská závitnice , aku vrtačky, instalatérské pily, universální lis a lisovací kleště) za bezmála 1tisíc korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.