středa 28. července 2021

Zubové čerpadlo na olej

Webové stránky používají k poskytnutí služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zubové čerpadlo na olej - max. Speciální zubové čerpadlo vhodné i na rostlinný olej , motorový olej , vodu, nemrznoucí kapalinu, naftu, bionaftu, atd. Hladký chod čerpadla, nízka hlučnosť pri prevádzke, rovnomerný prietok čerpaného oleja. V, se kterým vyměníte starý olej , motorovou naftu nebo lehčí druhy topných olejů.


Compass Čerpadlo na odsávání oleje a nafty 12V je opatřen nasávací hadicí o délce 1cm. Lze tak snadno přímo z čerpadla natankovat nádrž do automobilů, lodí, elektrocentrál apod. Rover Pompe, Tellariny Pompe, Liverani, Ebara. Lamelové čerpadlo na olej VISCOMAT 70M Lamelové. V každé velikostní řadě se dále vyrábí s různým geometrickým.


Při záběru se olej přetlačuje a roste jeho tlak,s kterým odchází do. AdBlue, mobilní nádrže na naftu, nádrže na adblue, nádrže na benzín. Technické parametryMaximální tlak 12. UN 053: koleso zubove ,hriadeľ a čerpadlo ZBC na riadenie Dohodo.


Zubové čerpadlo na olej

Prodám toto plně funkční čerpadlo na olej. Olejové čerpadlo so vstavaným by-passom. Výkon čerpadla je max. Klíč stavitelný na paliv. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč.


Elektrické čerpadlo VISCOMAT - zubové. V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty. Na aké kvapaliny a aplikácie je toto čerpadlo vhodné? Dodáváme i lehká, praktická a snadno ovladatelná malá lamelová a lopatková odstředivá samonasávací čerpadla se zabudovaným obtokem – buď na střídavý 2V nebo na stejnosměrný proud 12V a V. Na výběr jsou elektrická čerpadla na olej , dále pneumatická (vzduchová), ruční nebo membránová čerpadla na olej. Věříme, že v našem širokém sortimentu si vyberete právě to čerpadlo na olej , které bude přesně vyhovovat Vašim aktuálním potřebám ať už z hlediska typu napájení, pohonu, nebo výše průtoku.


Zubové čerpadlo na olej

Všetko pre mazanie, oleje, naftu a vašu dieľňu. Speciální čerpadla na čerpaní nafty, glykolu, oleje a emulzních kapalin. Vyrobena jsou z materiálů, které odolávají čerpání paliv. V příslušenství k čerpadlům na naftu a olej naleznete tankovací pistole, sací set, výtlačný set. Dále je hojně využívána na.


Hmotnost: kg Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Chtěl bych nabidnout tento větší elektromotor. Dodacia lehota: hodín. Na jaké kapaliny a aplikace je toto čerpadlo vhodné?


Zubové čerpadlo na olej

Dostupnost Není skladem Zaslat dotaz. V na prečerpávanie olejov. Zákaznícke centruBENOL Trade s. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Už nehľadajte piest cerpadlo nadrzka na olej , inzercia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.