pondělí 30. srpna 2021

Zhlaví vrtané studny

Jedná se o plastovou samonosnou vodotěsnou šachtu, nasazenou na konec pažení vrtu, která slouží k uložení a přístupu k technologickým částem nutným pro čerpání vody z vrtané studny. Manipulační šachta vrtané studny musí být vyvedena nejméně m nad okolní upravený terén a m nad hladinu stoleté vody. Pokud ji ve výjimečných případech nelze. Plastová samonosná šachta, která slouží k hygienickému zakončení vrtané studny. Všechny plastové vodoměrné šachty nabízíme v několika rozměrech, v různých cenových kategoriích a nabízíme také výrobu vodoměrných šachet na míru.


Rozšířil jsem nabídku poskytovaných služeb firmy Studny Růt o budování šachet na zhlaví vrtaných studní a následné osazení vrtu čerpací technologií. Poctivé, levné, šachty na vrt (záhlaví studny ), se skládají: Samotné vodotěsné vodoměrné šachty s komínkem (vstupním otvorem) a poklopem. Vodotěsných, kvalitních, šroubovacích průchodek pro trubku 32mm (na přání i jiné průměry).


Hrdlo s gumou va vrt, v průměru vaší vrtané studny. Konstrukční řešení Šachta je navržená v souladu s normou ČSN Vodovodní přípojky a navazujícími předpisy. Zhlaví vrtané studny - šachta firmy GONAP slouží k připojení pažnice vrtané studny k hlavnímu vodovodnímu. Výhoda plastového provedení oproti betonovému je především nízká hmotnost, snazší manipulace, delší životnost a 1 vodotěsnost. Uvnitř plastové šachty jsou osazeny prostupy.


Víko je možné vyrobit také v. Provádíme vrtané studny a vrty pro tepelná čerpadla, dodáme Vám kompletní služby: hydrogeologický posudek a projekt. Na základě projektu vrtané studny se vytvoří zhlaví studny , zhotoví se tzv. Hotová studna se může začít používat buď na základě oznámení o dokončení stavby, příp.


Jednotlivé části šachty jsou spojovány pomocí extrudérního svařování, které zaručuje. Vyústění vrtu na povrch ( zhlaví ) vrtané studny se zakončuje a chrání manipulační šachtou. Ta by měla zabránit vnikání nečistot nebo povrchové. Pro ochranu vrtu osazujeme zhlaví studny betonovou, nebo plastovou montážní šachtou.


Vrtané studny do maximální hloubky 1metrů průměry. Ideální navržení a dimenzování technologické části – výstroje vrtu, je předpokladem spokojenosti každého klienta. Vzhledem ke konstrukci je tato technologie vhodná zejména pro objekty, kde je kladen důraz na velké množství čerpané vody a její kvalitu. REALIZACE ZHLAVÍ VRTANÝCH STUDNÍ. Zhlaví (šachta) vrtané studny slouží k vodotěsnému a hygienickému zakončení vrtané studny.


Jedná se o plastovou SAMONOSNOU šachtu z polypropylénu, která slouží pro přístup k technologickým částem nutným pro čerpání vody z vrtané studny. Plastová šachta je oproti betonové šachtě velmi lehká (cca kg) a manipulace s ní je tím pádem mnohem jednodušší a levnější. Nejrozšířenější a cenově nejdostupnější technologií je podle studnařů hloubení rotační.


Průměr hloubeného otvoru pro vrtanou studnu se volí s ohledem na předpokládané využití studny. Hydrogeolog bere při. Naceníme také tlakové zhlaví pro vrtané studny , plastové šachty na ústí vrtu , ponorná čerpadla různých značek a kompletní vodárny. Konečný průměr vrtu - studny : Průměr zárubnice Cena studny (vč. DPH) 1m125x4.


Celý projekt můžeme vytvořit na klíč. Technika vrtání studní. Přehled realizací vrtáných studní. Výstroj studní a jejich provedení. Fotogalerie - foto a video studní.


Zhlaví vrtané studny

Výroba: šachty na vrtané studny. Dodávka na klíč, včetně dopravy po ČR a SK zdarma. Toto je základ úspěšně a dlouhodobě fungující studny. Zhotovení zhlaví vrtu - provádíme Vyrábíme také ocelová pojezdová víka se zateplením na studny všech rozměrů. Na přání i se zamykáním.


Konstrukci zhlaví vrtu je možné přízpůsobit potřebám zákazníka z hlediska umístění, velikosti, nosnosti, ceně aj. Postup vrtané studny Návštěva místa realizace vrtané studny je nezbytně nutná. Osazení vrtané studny. OSAZENÍ VRTANÉ STUDNY Po dosažení požadované zvodně (vodního pramene) se vrt ještě o něco prohloubí tak aby se dno studny nacházelo nejméně 5m pod hladinou.


Pažení studny - zárubnice. Poté se do vrtu spouští pažení, tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.