středa 27. října 2021

Žumpa 12m3

Sú vhodné všade tam, kde nie je možné odvádzať odpadovú vodu do kanalizácie. Betónová žumpa m3. Betonová jímka o objemu 12m³ je určena především pro vícečlenné domácnosti.


Žumpa 12m3

Hlavní výhoda velkého objemu žumpy je nízká frekvence vývozu fekálií. Jímka 12mPoctivá jímka 12m3. Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme. Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice.


Připravte si prosím přesný obnos. Jednokomorová železobetónová žumpa o objeme 12m vyrobená z certifikovaného betónu, natretá asfaltovokaučukovým náterom. Na nádrž je inštalovaná betónová krycia doska do zaťaženie 5t.


Vstupné hrdlo(revízny otvor) výšky 50cm a priemeru Ø 50cm s betónovým poklopom. NAUTILUS je bezodtoková jímka určená k akumulaci odpadních vod z domácnosti a lehkého průmyslu. Jedná se o samonosnou jímku, takže ji při instalaci nemusíte obetonovávat, což znamená, že ušetříte čas a prostředky.


Instalace se provádí do travnaté plochy bez zatížení dopravní technikou. Splaškové vody jsou přivedeny do žumpy gravitační kanalizací. Kvalitní betonová žumpa s osazením zdarma kdekoliv! Rychlé dodání již do 2pracovných dní a dovoz na místo. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu.


Doprava v rámci celé České republiky. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky. Popis betonové mjímky. Nejnovější model žumpy.


Septik je vyroben tak, aby umožňoval snadnou dopravu a vyložení. Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa , septik, nádrž na dažďovú vodu, nádrž na hnoj, zberná nádrž, odlučovač tukov, pivnica a iné. Jak správně usadit žumpu, septik nebo jímku. Pokud si nevíte rady s usazením jímky, velikostí výkopu a správného materiálu pro podložení, podívejte se zde.


Nami ponúkané betónové žumpy majú objem 4m- 12m3. Každá nádrž pozostáva z obyčajnej alebo nájazdovej dosky, betónového komína a liatinového alebo betónového prielezu. Vypracovaná výrobná technológia umožňuje jednoduchším spôsobom prispôsobiť veľkostí nádrže alebo dosky k potrebám investora.


Jednokomorová betónová žumpa je ideálnym riešením na zadržiavanie odpadovej vody v miestach, kde nie je kanalizácia. Na žumpu je nanesený špeciálny asfaltový náter, ktorý vďaka svojim vlastnostiam predlžuje životnosť celej žumpy. Pri výbere veľkosti je potrebné počítať s počtom osôb v domácnosti a. Prefabrikovaná žumpa je natretá špeciálnym penetračným náterom. V prípade potreby je možné masívne zosilniť vrchnú platňu a tým zvýšiť nosnosť žumpy a odolnosť voči zemným tlakom. Plastová nádrž – žumpa stojatá 15m³ Zľava!


Počet osôb je spravidla štyri až šesť. Z ekonomického hľadiska má taká žumpa význam iba vtedy, keď sa na vývoz žúmp v danej lokalite využíva fekálne vozidlo o objeme 10m3. Je dobre vedieť, že sa v podstate neplatí za objem vyvážaných splaškov, ale za fúru. Voda je totiž dobře chráněna před znečištěním a je uchovávána ve stabilní teplotě bez přístupu světla.


Ponúkame na predaj nové betónové žumpy,vyrobené z vibroliateho betónu triedy B25. Cena je bez dovozu s osadením zdarma. Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu.


Žumpa 12m3

Možnosť prestavby na dvojkomorov. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Sme výrobca betónových nádrží použitelných ako betónová žumpa , septik, nádrž na dažďovú vodu, nádrž na hnoj, zberná nádrž, odlučovač tukov, pivnica a iné.


Naša spoločnosť má silné dopravné zázemie a vieme dodať zákazníkovi nádrž v čo. Nejdůležitější vlastností je voděodolnost, proto využíváme moderních technických postupů a za použití kvalitního materiálu. Díky tomu je kvalita sváru na nejvyšší úrovni.


Nabízíme nejen jejich prodej, ale rovněž vám vybranou jímku dovezeme do jakéhokoliv místa v rámci České republiky. Stačí připravit stavební jámu, do které betonovou jímku uložíme pomocí hydraulického ramene. Uložení jímky je součástí ceny.


Odolnost a pevnost jímky lze v případě. Vďaka uvedeným vlastnostiam majú plastové žumpy široké uplatnenie v rozmanitých podmienkach (zelené pásmo, cestná komunikácia, chodník a pod.). Zatímco jímky mohou být odtokové nebo s přelivem, žumpy tímto nesmí být opatřeny a jsou pro tuto věc často kontrolovány a je třeba je také pravidelně vyvážet a vyprazdňovat.


Žumpa 12m3

U vás do 2-dní kamkoľvek po SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.