středa 13. října 2021

Žumpa plastová

Každá nádrž, i žumpa , která slouží k jímání splaškových vo se musí vyvážet, interval vyvážení je dalším faktorem, který má vliv na volbu správné velikosti jímky pro vaši nemovitost. Důležité je vědět, že obsah. Dostupnosť: do dní. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba!


Žumpa plastová

Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky. Kvaltiná plastová žumpa nevyžadujú žiadnu údržbu a dosahujú neporovnateľne dlhšiu životnosť ako betónová žumpa. Vďaka uvedeným vlastnostiam majú plastové žumpy široké uplatnenie v rozmanitých.


Plastové nádržky (plastové nádrže) radi vystrojíme podľa vašich predstáv na septiky, žumpy, akumulačné nádržky a zásobníky s výtlakom, nádržky na pitnú vodu , nekladieme medze na ich vystrojenie či tvary, rozmery. Plastová nádržka (nádrž, žumpa , septik) na prianie. Radi s vami vašu predstavu skonzultujeme, navrhneme. K nádrži sú vystavené všetky certifikáty , že može slúžiť ako žumpa. Je určená do miest s výskytom ílovitej pôdy, silnej spodnej vody.


Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy.


Plastové jímky, septiky nebo nádrže na dešťovou vodou, vyrobeny z odolného materiálu od výrobce MIROSEP. Usazení bez betonáže s dopravou zdarma. Kvalitné a lacné bazény pre vašu záhradu.


Žumpa plastová

Mimoriadna akcia na všetky produkty. Certifikované betónové žumpy. Sme výrobca betónových žúmp.


Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa , septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné. Jímky, nádrže jsou tvořeny deskami - mm. Jímka, žumpa je dodávána včetně poklopu a je nutné počítat s tím, že dodávaný poklop a víko jímky splňují pouze požadavky na celistvost, nejsou dimenzovány na žádné zatížení!


Žumpa plastová

Pokud je potřeba poklop na určité zatížení je potřeba, tento požadavek uvést do objednávky. Nakoľko plastová žumpa nie je klasifikovaná ako vodné dielo, preto povolenie na jej výstavbu spadá do kompetencie stavebného úradu. V prípade novostavby sa povolenie vydáva spolu so stavebným povolením stavby, ktorej splaškové vody bude plastová žumpa zachytávať. Ak sa umiestňuje plastová žumpa k už existujúcemu objektu, postačuje stavebnému úradu oznámenie o. Pred kúpou sa presvedčte, aké príslušenstvo výrobca so žumpou dodáva.


Položiek na zobrazenie: 6. Akú veľkú máte a aké máte skúsenosti. Táto plastová Žumpa , či nádrž na splaškovú vodu je monolitická a 1 vodotesná. Je vyrobená z PE-HD (polyetylén vysokej hustoty). Jej pevná konštrukcia tiež zvyšuje stabilitu a odolnosť voči pohybom pôdy, ktorá sa môže usádzať až rokov od výkopu. Jímka je vhodná jako Žumpa , septik(jímky na vodu najdete v sekci Jímky na vodu).


Žumpa plastová

Vlez (komínek)jde jako u jiných typů na přání prodloužit. Při objednání, si rozmyslete velikost (průměr) a počet, vtoků a výtoků. Plastové jímky (plastové nádrže) rádi vystrojíme podle vašich představ na septiky, žumpy, akumulační jímky a zásobníky s výtlakem, jímky na pitnou vodu, neklademe meze na jejich vystrojení či tvary, rozměry.


Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme. Prečo železobetónová žumpa od nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.